Nejste přihlášen/a.
Budu potřebovat nový noťas, můj dědeček pomalu /spíš rychle/ dosluhuje. Nepotřebuji žádnou "bombu"ale jen k běžnému používání, hry vůbec. Odborníci poraďte, mám to vzít /viz odkaz níže/? Nebo něco podobného v přibližně stejné cenové relaci? Děkuji za názor!
Za cenu okolo 10ti tisíc se mi asi nejvíc líbí tenhle czc.cz/...
Procesor Ryzen celkem ujde, 8GB RAM, 512GB disk, matný FullHD displej, šasí mi přijde bytelné.
Nemá operační systém, tak si tam můžete dát jaký chcete. Na běžnou činnost doporučuji Linux, je zdarma, pravidelně záplatovaný a v mnoha ohledech uživatelsky přívětivější než Windows.
ajka5: Odkud jste? Mohli bysme se podívat na inzerci v okolí, jestli někdo neprodává v okolí něco zánovního se zárukou. Na takových nabídkách se dá výrazně ušetřit. Ale je třeba si zajistit osobní převzetí, podvodníků je hodně.
Ano, to je velmi dobrá volba. Ovšem pokud je k dostání ...
K dostání je uvedený typ ve vyšší výbavě (CPU, RAM) za cenu o více než 3 tis. Kč vyšší.
už je v prodeji. Sice za 12K, ale stále je to myslím nejlepší notes na trhu za ty peníze.
czc.cz/...
Pokud chcete nový v téhle cenové relaci je +- všecko stejné , je tam výhoda ta záruka.
Pokud chcete ušetřit dá se sehnat starší kus v dobrém stavu se stejným výkonem do 5 tisíc.
Pokud Váš stávající notebook má nějaký rozumný procesor , lze často vyměnit disk za SSD případně přidat pamět a bude sloužit dalších pár let.
Stáhněte si free program speccy, vyfoťte si základní obrazovku a vložte sem. V naprosté většině stačí jen změnit disk za SSD případně doplnit ramku. Náklady do 2000,- a NTB bude fungovat dalších 6 let bez potíží. Vámi uvedený kus je opticky hezký, nic víc.
Ano, musím souhlasit.
Jsem vlastníkem stařičkého HP 250 G4. na kterém provozuji Net, youtube, film. office
Dokoupil sem do něj low-end SSD - Crucial BX500, 120GB a z notebooku se stala raketa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.