Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poslední měsíc mi strašně seká internet,hlavně ping, dowload a upload je v pohodě ale s pingem je to horší.Za minutu se tak 10 krát zvýší ping na 100 - 200 a pak zase klesne na 20 a takhle je to každý den.Internet sice nemám přes kabel, ale zkoušel jsem internet na kabelu a výsledek byl stejný.A proto se ptám včem všem může být problém jestli je problém jen na straně poskytovatele (u mě STARNET) nebo jestli může být problém i na mé straně případně kde. A ještě bych chtěl vědět jak to případně řešit s operátorem jak mu to vysvětlit a tak.Budu velmi rád pokud mi někdo odpoví protože už opravdu nevím co s tím.Předem děkuji.
Jak to myslíte čím to čistím? Router jsem občas otřel protože byl zaprášený jinak nic.Jinak internet od starnetu už mám 3 roky a nikdy jsem neměl takhle dlouhodobý problém se sekáním.
:D tak zrovna utěrku jsem nemyslel...
Koupíte si foťák, pár tisíc fotek a jdete si přečistit do servisu čip. Koupíte si auto, jednou ročně měníte olej a servisujete spotřebák...
PC má potřebu ošetření hardwaru - krabice jako takové (vyfoukat chladič, vysát krabici, ...) a ošetření software - občas antivir, základní čistění je třeba přes ccleaner.
Takže - jste jeden z těch, co si koupí PC a po 5ti letech "to nefunguje" tak to vyhodíte a koupíte nový? Nebo občas provedete aktualizace, vyčistíte si koš na ploše, odstraníte cookies...
Musím se opakovat - na 99,9% to není připojením internetu ale problémem v počítači. Syn se tak často rozčiluje, že mu najednou něco nejede - smažu jeho poslední pokusy o instalace kdovíčeho a pročistím mu PC - najednou to zázračně funguje... než zase začne blbnout a vrazí tam nějakou tupou věc "zdarma"
Ne právě že počítačem to není na 100% , zkoušel jsem internet na 4 zařízeních a pořád stejné i když by třeba v počítači něco bylo zkusil jsem i s jeho vypnutím a pořád stejné. A ohledně toho čišténí vůbec nevím jak bych měl "vysávat" router
Vyčistit počítač neznamená vysát router... jak jste zkoušel jiné přistroje? Je také možné, že váš router je vadný... A pokud se jedná o chytřejší krabičku, klidně může být zavirovaný...
Ale po netu se takto opravdu špatně radí, když se od začátku nechápeme.
Nevím no ,ale myslím si ,že zavirovaný být nemůže ,protože někdy zasekává více někdy méně a také není nějaký speciální . Na internetu jsem zkoušel mobil tablet notebook a dva počítače a na každém se to seká i když třeba internet nikdo jiný nepoužívá.A také je mi divné že seká když už tak jen ping ale download ne
Obraťte se na poskytovatele - prostě k vám někoho pošlou. Takové dohady na dálku jsou kontraproduktivní. Nám se kdysi stalo, že nejel vůbec internet a přišel takový šikovný chlapec a zjistil - no, řečeno jednoduchými slovy - nějaký virus nám sežral připojení. Vše pak bylo brzy napraveno a už se to neopakovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.