Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube.com - podivné chování videa

Od: filip17* odpovědí: 7 změna:

potřeboval bych poradit když si chci přehrát video na youtube.com tak u většiny videí se mi video zapne, ale po pár vteřínách začne blbnout a to tím spůsobem že se mi obraz v přehrávačí zmenšuje do menších rozměrů a zase zvětšuje a opakuje se to docela rychle a dějě se to po celou dobu přehrávání, nevím co s tím, děkuji za rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Jaký máš prohlížeč, jaký přehrávač? Máš nainstalovaný Flash Player?

Ve Firefoxu se podívej na možnost stažení nějakého doplňku

addons.mozilla.or/...

filip17*
hodnocení

prohlizes mam Firefox a flash player mam take naistalovany driv mi to neblbo zda ze mi to zacalo blbnout az kdyz ty prehravace na youtube prispusobily sirokouhlym rozlisenim

sondaw*

Vyzkoušela jsem to, přehrává mi to úplně normálně, mám taky FF a žádný doplněk na to nemám. Zkus, jestli ti to dělá i v IE

Jaký máš v počítači přehrávač?

filip17*
hodnocení

V IE mi to jede bez problemu a prehrvac v pc mam WMP 11 to na to ma nejaky vliv?

sondaw*

Podívej se na nápovědu a rady přímo na YouTube, jinak asi víš, že při stahování Flash Playeru musíš vybrat verzi pro svůj OS a svůj prohlížeč, známému to nefungovalo proto, že stáhl první soubor, co se mu namanul a neměl verzi pro svůj OS

www.google.com/support/youtube/bin/answer.py

S tím přehrávačem se omlouvám, asi jsem u toho spala :)

filip17*
hodnocení

tak většinou se dívám jakou verzi stahuji, ale tak skusil jsem to a pořád nic, je to stejný :(

ferda60*

Mně to dělá přesně to samé (FIREFOX, IE při tom úplně "spadne"). Myslím že pomohlo ten flash player odinstalovat a stáhnout si ( stahuj.centrum.cz/... novější verzi ( pro FIREFOX tu "non IE") a tu nainstalovat. Chodilo to asi den a protože jsem se "v tom"z jiných důvodů zase rýpal, je to zase zpátky.

doplněno 23.02.09 19:20:

Tak ne, je to stejné i po přeinstalování, asi jsem nenarazil na ta správná (dělají to jen některá). Ta adresa je aktivní jen napůl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]