Nejste přihlášen/a.
potřeboval bych poradit když si chci přehrát video na youtube.com tak u většiny videí se mi video zapne, ale po pár vteřínách začne blbnout a to tím spůsobem že se mi obraz v přehrávačí zmenšuje do menších rozměrů a zase zvětšuje a opakuje se to docela rychle a dějě se to po celou dobu přehrávání, nevím co s tím, děkuji za rady.
Jaký máš prohlížeč, jaký přehrávač? Máš nainstalovaný Flash Player?
Ve Firefoxu se podívej na možnost stažení nějakého doplňku
prohlizes mam Firefox a flash player mam take naistalovany driv mi to neblbo zda ze mi to zacalo blbnout az kdyz ty prehravace na youtube prispusobily sirokouhlym rozlisenim
Vyzkoušela jsem to, přehrává mi to úplně normálně, mám taky FF a žádný doplněk na to nemám. Zkus, jestli ti to dělá i v IE
Jaký máš v počítači přehrávač?
Podívej se na nápovědu a rady přímo na YouTube, jinak asi víš, že při stahování Flash Playeru musíš vybrat verzi pro svůj OS a svůj prohlížeč, známému to nefungovalo proto, že stáhl první soubor, co se mu namanul a neměl verzi pro svůj OS
www.google.com/support/youtube/bin/answer.py
S tím přehrávačem se omlouvám, asi jsem u toho spala
Mně to dělá přesně to samé (FIREFOX, IE při tom úplně "spadne"). Myslím že pomohlo ten flash player odinstalovat a stáhnout si ( stahuj.centrum.cz/... novější verzi ( pro FIREFOX tu "non IE") a tu nainstalovat. Chodilo to asi den a protože jsem se "v tom"z jiných důvodů zase rýpal, je to zase zpátky.
doplněno 23.02.09 19:20:Tak ne, je to stejné i po přeinstalování, asi jsem nenarazil na ta správná (dělají to jen některá). Ta adresa je aktivní jen napůl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.