Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pruhata obrazovka

Od: zbynek* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat proč po zapnutí mám barevnou pruhatou obrazovku?Když zavřu a otevřu notebook tak to pak zmizí?
Pruhata obrazovka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zmizí jakože je to po zavření a otevření v pořádku, nebo tam není vůbec nic? Viděl bych to na poškozený kablík mezi deskou a displejem, někde ulomený vodič. Stejnou závadu jsem měl kdysi na svém notebooku.

kicune*
hodnocení

2x

Souhlasím s mikim, je to vina flexkabelu k displeji. Nemusí být poškozený, jen třeba vyviklaný. Pokud nemáte známého doktora přes kompy, tak směr servis. V případě výměny flexkabelu to bude oprava v řádu stokorun.

zbynek*
hodnocení

Mám ho nový cca půl roku tak možná to vezmou na záruku. Akorát se to nehodí děti se potřebuji učit
kicune*

Jestli je NB v záruce, tak si tipnu, že na 99% to bude uznáno jako záruční oprava.

To jedno procento je pro případ, že na místě servisáka potkáte blbce. To je stejně jako v životě *smich*

zbynek*
hodnocení

Ano zavřu otevřu a dobrý v pohodě naskočí stene se mě to tak jedou za týden

Jestli se to stává tak málo, jako první bych zkusil aktualizovat ovladače grafiky, pravděpodobně to nebude tím, ale pro vyloučení :) známému se objevovala čistě bílá obrazovka při probuzení počítače, už jsme chtěli řešit vadnou grafiku, ale nakonec to byla nějaká softwarová chyba a aktualizace ovladačů to vyřečila. Hlavně bude problém vadu při reklamaci ukázat, když se to stává tak řídce.

zbynek*
hodnocení

Jj to asi jo, zkusím asi ještě chvíli počkat a uvidíme co to udělá. Jinak na ovladače se zkusím podívat nejsem v tom expert ale zkusím to
kicune*

Když už se bavíme o tak malém procentu pravděpodobnosti, může to být i vadná grafika ;) Ale šanci tomu dávám tak 0,5%.

ano, šance je fakt malá, ale není tím co zkazit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]