Nejste přihlášen/a.
prosil bych poradit, jak se vytvoří ikona na ploše tabletu. Na počítači to umím, na tabletu nikoliv
děkuji
pepa
doplněno 13.03.21 08:46:
asi jsem se špatně vyjádřil - často se dívám na stejnou stránku a abych nemusel pokaždé vyťukávat její adresu, můžu si ji dát buď do oblíbených (což umím) nebo vytvořit pro ni ikonu na ploše a o to mi jde - tedy pro konkrétní stránku umístit na plochu nějakou ikonu
děkuji
Pepa
doplněno 15.03.21 14:26:
výborně, funguje to,
teď ještě prosím jak vytvořit na ploše tabletu zástupce nějakého dokumentu
Pepa
2x
Na iPadu by se měla ikona vytvořit automaticky, předpokládám tedy, že jde tablet s Androidem.
Mezi všemi aplikacemi (obvykle "kolečko s šesti tečkami") najít žádanou, podržet na ní prst a přetáhnout na plochu. Tak se vytvoří zástupce, což je, předpokládám, ta "ikona na ploše", o které je řeč. ![]()
Postup se mírně liší podle verze Androidu a použitého launcheru (/výrobce). Téměř u všech to jde, ale ne u všech.
1x
Ikonu lze vytvořit v nějakém grafickém programu a uložit pak jako soubor ico. Pak přiřadit k jakémukoli programu kamkoli a uložit třeba i na plochu.
Na rovinu... Co se zkusit vyjadřovat jenom k tématům, o kterých něco vím a když už se spletu, tak uznat chybu?
Už poněkolikáté - odpověď je sice opět fakticky správná (což jsem napsala), ale téměř s jistotou opět o něčem jiném.
Moc nevěřím, že se někdo bude ptát, jak si vytvořit vlastní ikonu k aplikaci na tabletu. Jde to, ale není to otázka dvou-tří kliknutí. A jestli už o tom dotaz je, pak je "přiřadit k jakémukoli programu kamkoli a uložit třeba i na plochu" nesmysl pro iOS i Android, ne odpověď podle formulace dotazu. A na Windows asi otázka nebude - na tabletu s Windows by to totiž bylo stejně jako na počítači s Windows, přičemž opomíjím, jaké zastoupení Windows tablety mají.
0x
Zkuste mrknout na tyto výsledky hledání, třeba vás tam něco navede na správnou cestu:
https://www.youtube.com/results?search_query=add+icon+to+android+desktop
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.