Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s hrami

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Na starý počítač který není nikam připojen jsen nainstalovat XP pro staré hry.

Instalaci jsem stáhnul z uložto - bylo tam napsáno bez aktivace.

Při instalaci to vzalo jakýkoliv platný key.

Instalace her proběhne OK, ale při spuštění je toto hlášení takže je nelze hrát.

Vím, že na předchozím počítači na kterém byly XP běžely - instalační CD her jsou originály.

Chybové hlášení v přílohách.

Je vadná instalace "videl"?

Problém s hrami
Problém s hrami #2
Problém s hrami #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tenhle problém si pamatuju, nemohl jsem "rozchodit" bezva 2D skákačku "Jazz Jackrabbit".

Doteď si pamatuju ten chybový message: "cannot lock surface". Dlouho jsem se s tím trápil, taky podezříval D3D a tak, ale nakonec se to rozběhalo až s výměnou grafické karty za jinou. Tenkrát jsem si ještě stavěl počítače sám z bazarových dílů za pár korun, možá jsem toho měnil víc, ale ta grafárna bude určitě klíčová.

hodnocení

Takže grafika - ta je integrovaná.

hodnocení

Zajímavé je, že na tom počítači byli chvíli sedmičky a na nich to fungovalo,

Tak, že by sedmičky vylepšily grafickou kartu.

Já vím, že mají více ovladačů než XP.

kicune*

Tak si tam dejte sedmy a starý hry hrajte v XPmode. Jestli to tedy ještě stále jde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]