Nejste přihlášen/a.
Řekněte mu, že to vezmete za 7.5k. A když nebude souhlasit, tak mu dejte 8k, ano je to podle mne celkem odpovídající cena. Také záleží v jaké je skříni, na tom se dá vždycky uhádat pár stovek dolů, jestli je PC naházené v nějaké obludě od Zalmana. Tedy pokud není v nějaké pěkné skříni v neonovýma větrákama, tak neuhádáte ani halíř.
Jako třeba tady: pc.bazos.cz/...
Ano cena je v pořádku. Není to nadhodnocené. Ale vyčleňte si ještě peníze na navýšení RAM. Tahle sestava zvládne i hry, které vyžadují 12-16GB RAM.
Já nevím, no. Podle mě to jsou vyhozené peníze, mně by bylo líto je za tohle dát. Je to šest let starý stroj... Z morálního hlediska je to šrot. Tohle by se mělo dávat za cenu hmotnosti železa. Tím netvrdím, že to nemusí šlapat dobře.
To už je moc, není to výhodná cena. Grafika se 6gb vram sice není k zahození, ale ten zbytek za ty prachy určitě nestojí. Je to low sestava. Spíš mi to připadá jako multimediální pc s herní grafikou, než jako herní pc.
Výkonový rozdíl mezi ddr3 a ddr4 na podobné frekvenci není nijak moc velký. Určitě to není důvod k 6ti tisícovému rozdílu v ceně.
Deska GA-B250M-D3H je jednoznačně lowend. Takové desky se dávají do sestav nižší střední třídy (kancl, domácí multimedia a pod.)
Ten první rozhodně drahý není. Cenově to odpovídá dokonale, si spočítejte v hlavě cenu komponent, pokud to umíte.
Ale ten druhý druhý je rozhodně předražený.
Není špatný. Cena jakštakš odpovídá.
Počítač splňuje doporučené HW požadavky na BF1, tipnu že pojede možná i na full detaily v FHD.
Grafika se směle vyrovná GTX 1060 6GB. Procesor 9400F je o trochu výkonnější než 4590. Ale taky ne o moc, tady píšou v průměru o 17% cpu.userbenchmark.com/... Ale jo, je lepší, 6tijádro je lepší jak 4jádro. Celkem sympatický procesor za ty prachy. Ram v pohodě.
Jen se mi moc nelíbí ta deska, ale já jsem na desky hrozně náročnej, mně se nelíbí skoro žádná pod 6 tisíc xD Takže tady se radši zdržím komentáře.
Ale jo jde to. Jestli sleví aspoň litr, tak bych ho klidně vzal. Nevím jak jste na tom s hardiskama, já bych je odmítl a snížil na nich cenu. SSD (min 250GB) bych koupil nový.
.
A určitě si pořiďte větší herní monitor, minimálně 24 palců, jinak ta hra ani nemá smysl, zkazíte si oči a ani neoceníte detaily, zážitek bude polovičatý.Co to vlastně máte? To je nějaká 19ka?
No dejme tomu, tohle už je lepší jak ten první v dotazu za těch 8 000.-
2,5" HDD se mi taky moc nezamlouvá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.