Vim,ze to nema,ale mam na fb dva ucty,pravy a pod jinym jmenem. Ten druhy mam jen na sledovaňi ludi, kdyz nechci, aby me nahodou poznali. Celkove na fb moc aktivni nejsem. Muze mi fb ucet zablokovat? A kdyby, tak ktery? Jen ten falesny nebo i muj pravy? Pozna fb, ze mam dva ucty? Prihlasuji se ze stejneho pocitace i prohlizece. Nebo jsem pro nej v tom mnozstvi lidi nezajimavy?
lze, ale driv nebo pozdeji od vas bude fb vyzadovat overeni a jste nahrany, pokud nemate vic tel cisel. Pokud zacnete vyvijet vetsi aktivitu, fb se vas zepta na nejaky doklad a je po uctu, pac bez overeni uz pak nejde nic, uz ani nevim proc jsem delal dalsi, myslim ze kvuli reklamy, tam musite mit prave jmeno, coz na mojem uctu nemam
No aby to nebylo jako s tím: Musíte mít na účtu pravé jméno, jinak vás Fejsbůk zablokuje, bububu. Znám víc než jednoho člověka co tam nemá ani jméno, natož pravé a jede vesele dál.
Jo, to je zajímavý, jak se jim to povedlo. Jednou jsem to pro zajímavost zkoušela a chtěli po mně číslo telefonu a fotku obličeje. Nejsem debil, abych se někde natož na FB na starý kolena vystavovala. Takže šlus.
joudic*
@pepr, nejde o bubu, vas ucet nokoho nezajima, dokud nezacnete provadet "podezrele operace" treba se skupinama nebo nechcete inzerovat... pak jste donucen dolozit totoznost a prejmenovat fb dle totoznosti. Nejen kvuli toho se musim prejmenovat, protoze moje smyslene jmeno se stalo behem 15 let obchodni znackou, druhy, spise pocitovy duvod jako bonus, je, ze se stydim za svou zemi a nehodlam tady zit.
Já dva účty mám už snad 10 let / ten druhej založenej cca po 5 letech po prvním /. Ten druhej mám právě kvůli obchodování a různým skupinám u kterých nechci, aby bylo moje pravý jméno.
Nemůže poznat nic. Je běžné, že se více různých lidí přihlašuje z jednoho počítače a jednoho prohlížeče, z toho se nic dovodit nedá. Ale lhát se nemá, Bohumile...
Oficielně se to nesmí. Ale pro spoustu lidí je to jediná rozumná metoda. Pokud FB používáte například k prodeji obnošeného šatstva (a ostatně čehokoliv), tak není nic neobvyklého že nějaký údajně nespokojený zákazník vás falešně nahlásí, třeba že prodáváte nelegální zboží nebo něco na ten způsob. Obrana prakticky neexistuje, s Američany se komunikuje velmi těžce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.