Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videa na YouTube nelze přehrát 18+

Od: karbanatek® odpovědí: 27 změna:

Zdravím , chtěl jsem si pustit písničku na YouTube s názvem Fuck you a video nemohu přehrát páč YouTube chce ode mě nahrát id nebo nahrát bankovní kartu pro ověření věku copak jsem idiot abych jim to poslal? Youtuber nejsem takže bankovní údaje na YouTube nemám a v Google účtu mám uvedený již 10 let rok narození 1965 takže nechápu co to YouTube po mě chce. Jedná se o počítač nikoli o mobil .

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Je to novinka, ochrana dětí, aby nemohly koukat na videa pro dospělé. Dostává se to mezi lidi postupně, nakonec to už bude u všech. Bez potvrzení věku vás to dal nepustí.
Kdo má Google pay je vysmátý, stačí si to odkliknout přes něj.
Tady si můžete pročíst. Včetně toho proč to dělají a co se stane, když ten věk neověříte.
Pokud máte na mobilu android a používáte Google pay, tak jste v pohodě, ověříte to přes kartu, kterou máte v Google pay.
support.google.com/...

Co to je zas za blbost?

To jako nějakej robot od Youtub bude rozhodovat, které video je vhodné nebo nevhodné.

Kamárádovi pošlu video o tom jak se mi třou tlamovci, a on ač mu je 65 let, se na něho bude moci podívat až po předložení občanky. Bo nějaký program rozhodl.*zed*

Jak robot? Když někdo nahrává video na YouTube, musí vybrat sám, zda je vhodné pro děti nebo ne. Pak to samozřejmě může kdokoli nahlásit, pokud to neodpovídá skutečnosti.
Je to kvůli ochraně dětí, nikoho nezajímá kolik je vám nebo kamarádovi.
Zkusím to lépe vysvětlit - na YouTube musíte při vytváření videa vybrat, zda je video vhodné pro děti. Pokud vyberete, že ano, pak v něm nesmí být reklamy (sponzoři). Což je samozřejmě problém u těch "youtuberů", kteří dělali videa jakože pro děti, ale ve skutečnosti to byla jenom reklama.
Takže začali označovat svoje videa jako určené pro dospělé (tzn. může tam být ta reklama), ale obsah byl pořád jasně dětský.
No a tak přišel logicky další krok, snaha jak zamezit dětem ke sponzorovanému obsahu. Tím, že se tam musí ověřit věk, tak se nedostanou k videím, které jsou jakože pro děti, ale byly označené jako pro dospělé, aby mohly mít reklamu.
Vaše nějaká videa nikoho nezajímají. Ten byznys je úplně někde jinde. Obraťte se na toho, kdo tam to video nahrál, ať ho označí jinak a půjde vám spustit i tak. Na druhou stranu nevěřím, že by si někdo časem nevšiml, že nějaké video s "fuck" v názvu je označeno jako vhodné pro děti.

hodnocení

1x

Tak koukám že ten problém mám i já.

Na youtube i na googlu sem přihlášen a 18 let mám už nějakou dobu za sebou

Videa na YouTube nelze přehrát 18+
razman

Bez přihlášení,bez registrace,bez věkového omezení a hraje to jak kolovrátek :)

Videa na YouTube nelze přehrát 18+ #2

hodnocení

Jedná se o tuhle písničku

hodnocení

0x

nic si z toho nedělejte - není to písnička, je to děs :D

Možná to chce registraci na YT. Mně to šlo odkliknout bez problémů. No a jestli nechcete registraci zdarma, tak si najdete jiné weby...

Ale je to zajímavý - syn má v PC nastaveno blokace nevhodných atd. - nad 15 let - stejně to jde. Blokuju mu to teď mimo rodičovské kontroly na MS ještě routerem, tak snad to bude kvalitnější blokace... Vy tam náhodou nemáte v PC nastaveno přihlášení i pro dítě s blokací?

doplněno 08.03.21 20:29:

Máte vlastní PC. Je na něm více osob-možnost přihlášení? přihlašujete se?

Fungovala vám webovka s youtube před nějakým časem bez této hlášky?

doplněno 08.03.21 20:32: je tam vidět vpravo nahoře to kolečko - přihlásíte se pod google účtem, který má ve své registraci váš skutečný ročník?
doplněno 08.03.21 21:56:

že by nějaká super nová vychytávka YT? no fakt na to hledím... já mám registrovaný účet snad 10 let a funguje mi to bez potíží

hodnocení

To opravdu nevím co myslíte *blee*

hodnocení

Mám jeden Google účet a jsem trvale přihlášený včetně YouTube .

jestli vám tam třeba nešlo nějaký děcko pod svým účtem...

hodnocení

Opravdu ne.

Jestli to je váš PC, vždy bylo ok, není změna ve věku přihlášeného, pak se může jednat o nějaký vir. To by potvrzovalo požadavek na kreditní kartu.

Začal bych běžným vyčištěním Ccleaner, pak antivirem, pak ESET-On-line antivir pokud máte jen nějaký free , adwcleaner a malwerbytes.

hodnocení

Mám řádně zakoupený Eset internet security.

Ccleaner, ESET antivir, adwcleaner a malwerbytes. - co nemáte, to stáhnete na googlu a bez dalších zásahů v původním nastavení spustíte, vyčistíte...
Není to žádný vir ani chyba. Je to update google...

hodnocení

Zde můj problém viz foto

1 video

2 nahrání id nebo bankovní karty

3 můj google účet

Videa na YouTube nelze přehrát 18+ #3
Videa na YouTube nelze přehrát 18+ #4
Videa na YouTube nelze přehrát 18+ #5

hodnocení

Takže , udělal jsem si nový účet a jedeto nechápu to , jenže já potřebuji ten starší účet mám tam nahraný mraky videí z dovolený(soukromá) a uložený a oblíbený videa nechci neustále přepínat mezi účty . Další nápady?

To je poučení pro příště, nesvěřovat nic třetí straně. Zálohovat na svá média (externí disk, nebo NAS).

Hmm zajímavé, notebook mám v práci, zamknutý v šuplíku a jsem jediný uživatel.

A přesto to video taky nemůžu přehrát

Je to update google, za chvíli to budete mít všichni :)

vurr
hodnocení

0x
stahni to přes downlaoder:youtube-dl nebo webově náhradou adresy : youtube za ssyoutube

kdokoliv
hodnocení

0x

Použij cokoliv z tohoto seznamu. Je to svobodný youtube front-end bez reklam, s možností stahování videí a přehraje to i 18+ videa. Pro telefon se dá použít NewPipe nebo SkyTube které oboje fungují stejně.

Po mě to taky chtěli, původně jsem chtěl poslat fotku své řitě ale už se mě přestaly na ověření ptát a prostě to blokují bez možnosti ověření.

hm*
hodnocení

0x

Když je web nefunkční (toto je pro mne jednoznačně chování nefunkčního webu), jdu prostě pryč. Svět se fakt nezboří, když se na to video podíváš jinde, případně ho neuvidíš. Takových videí jsou milióny. (Nefunkčních webů taky a snažit se každý nějak rozchodit, to je boj s větrnými mlýny.)

A ohledně vlastních videí - na nefunkčním webu bych se je ani nesnažil držet. Nejlepší odpověď zatím napsal *ferax* ve 22:27.

kicune*
hodnocení

0x

Stáhněte si to video přes nějaký YT downloader. Buď přes SW přímo v PC, nebo přes web. Např. y2mate.com/...

filehost

yout.com to zvládl. Jinak souhlasím s předřečníky a doporučuji se vykašlat na guglovské služby. Písnička je na dvě věci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]