Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chtěl jsem si pustit písničku na YouTube s názvem Fuck you a video nemohu přehrát páč YouTube chce ode mě nahrát id nebo nahrát bankovní kartu pro ověření věku copak jsem idiot abych jim to poslal? Youtuber nejsem takže bankovní údaje na YouTube nemám a v Google účtu mám uvedený již 10 let rok narození 1965 takže nechápu co to YouTube po mě chce. Jedná se o počítač nikoli o mobil .
Co to je zas za blbost?
To jako nějakej robot od Youtub bude rozhodovat, které video je vhodné nebo nevhodné.
Kamárádovi pošlu video o tom jak se mi třou tlamovci, a on ač mu je 65 let, se na něho bude moci podívat až po předložení občanky. Bo nějaký program rozhodl.
nic si z toho nedělejte - není to písnička, je to děs :D
Možná to chce registraci na YT. Mně to šlo odkliknout bez problémů. No a jestli nechcete registraci zdarma, tak si najdete jiné weby...
Ale je to zajímavý - syn má v PC nastaveno blokace nevhodných atd. - nad 15 let - stejně to jde. Blokuju mu to teď mimo rodičovské kontroly na MS ještě routerem, tak snad to bude kvalitnější blokace... Vy tam náhodou nemáte v PC nastaveno přihlášení i pro dítě s blokací?
Máte vlastní PC. Je na něm více osob-možnost přihlášení? přihlašujete se?
Fungovala vám webovka s youtube před nějakým časem bez této hlášky?
že by nějaká super nová vychytávka YT? no fakt na to hledím... já mám registrovaný účet snad 10 let a funguje mi to bez potíží
Jestli to je váš PC, vždy bylo ok, není změna ve věku přihlášeného, pak se může jednat o nějaký vir. To by potvrzovalo požadavek na kreditní kartu.
Začal bych běžným vyčištěním Ccleaner, pak antivirem, pak ESET-On-line antivir pokud máte jen nějaký free , adwcleaner a malwerbytes.
Takže , udělal jsem si nový účet a jedeto nechápu to , jenže já potřebuji ten starší účet mám tam nahraný mraky videí z dovolený(soukromá) a uložený a oblíbený videa nechci neustále přepínat mezi účty . Další nápady?
To je poučení pro příště, nesvěřovat nic třetí straně. Zálohovat na svá média (externí disk, nebo NAS).
Použij cokoliv z tohoto seznamu. Je to svobodný youtube front-end bez reklam, s možností stahování videí a přehraje to i 18+ videa. Pro telefon se dá použít NewPipe nebo SkyTube které oboje fungují stejně.
Po mě to taky chtěli, původně jsem chtěl poslat fotku své řitě ale už se mě přestaly na ověření ptát a prostě to blokují bez možnosti ověření.
Když je web nefunkční (toto je pro mne jednoznačně chování nefunkčního webu), jdu prostě pryč. Svět se fakt nezboří, když se na to video podíváš jinde, případně ho neuvidíš. Takových videí jsou milióny. (Nefunkčních webů taky a snažit se každý nějak rozchodit, to je boj s větrnými mlýny.)
A ohledně vlastních videí - na nefunkčním webu bych se je ani nesnažil držet. Nejlepší odpověď zatím napsal *ferax* ve 22:27.
Stáhněte si to video přes nějaký YT downloader. Buď přes SW přímo v PC, nebo přes web. Např. y2mate.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.