Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna tiskne někdy velmi slabě

Od: tamara* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den mám tiskárnu Epson L 3060 pár měsíců,a najednou začala tisknout některé řádky tak slabě že nejdou přečíst, jako by tam něco bylo ale pritom tisknu jen par papírů za měsíc.Můžete mi někdo poradit co s tím zda to vzít a reklamovat?Děkuji Tamara

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

no to je právě to, že tiskne málo asi zasychjí inkusty, zkus čištění hlavy...

hodnocení

0x

Inkoustovou tiskárnu musíte používat průběžně (aspoň jedno týdně). Většinou je to uvedeno v manuálu. Kdysi jsem se takto také"rozloučil" s tiskárnou. Dnes už si to hlídám.

hodnocení

0x

Takže je to EcoTank. Nutno vyčistit trysky... Postupujte klikem na Start, pak Zařízení a tiskárny, pak pravým tlačítkem na výchozí tiskárnu a vybrat Otevřít, následně vybrat Kontrola trysek a postupovat podle pokynů, pokud nebudou jednotlivé čáry všech barev bez přerušení...budete muset čistit nejměně 2x, z vlastní zkušenosti...a předem zkontrolujte hladiny inkoustu v tanku tiskárny...

Tiskárna tiskne někdy velmi slabě
Tiskárna tiskne někdy velmi slabě #2
Tiskárna tiskne někdy velmi slabě #3

Náhradní inkousty pro vaši tiskárnu třeba zde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]