Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přílohy v e-mailu

Od: chigui* odpovědí: 13 změna:

Mám problémek, v e-mailech mi nejde otevřít žádná příloha , jakákoliv, ale když to uložím tak to potom otevřu no akdyž na to zmáčknu tak to na mě děsně řve, nevíte kde je chyba. normálně to před tím fungovalo.
Děkujííííííííííííííííí

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co to na tebe řve a ve kterém programu?

zuzee*
hodnocení

0x

A přes co ty maily otvíráte?

chigui*
hodnocení

no normalně na seznamu otevřu poštu a tam mám otevřít nebo uložit dám otevřít a začne to na mě pískat ...

Pískat? A není to spíš troubení nebo houkání? A jakou melodii do hraje, prozraď.

chigui*
hodnocení

To není sranda, myslím to vážně...

doplněno 22.02.09 20:02:

Tak už to běží už to fičí, těm co se snažili pomoc děkuji a posměváčkum taky

Já taky, napíšeš sem tu hlášku nebo ne?

chigui*
hodnocení

Už je to vyřešené, žádnou hlášku to nepsalo, jen to na mě pískalo... to se to hezky rýmuje, psala jsem i jinam a ty m i poradily že je to antivirem a bylo to tak, takže teď už to frčíííí

stevo5*

Dúfam že si nevypla antivír...

chigui*
hodnocení

Ne nevypla, samozdřejmě že ne,, jen jsem povolila to co jsem potřebovala...

sondaw*

Nezlob se, ale z tebe aby jeden odpovědi páčil, hlavně, že v dotazu nahoře přes smajlíky není vidět, ti jsou tam ze všeho nejdůležitější

Spider se tě na něco ptal dvakrát, odpověď žádná, co jsi povolila taky nenapíšeš - celé je to jak z 1. apríla.

Nejde o to, že ty znáš odpověď, ale by dobré to trochu blíž popsat pro ty, kteří budou mít podobný problém jako ty, ale je to jen názor

klarka9988
hodnocení

0x

Ahoj, sice neodpovídám na původní dotaz a nechci vkládat novu otázku do poradny, když mám problém taky s přílohami v e-mailu.

A sice - přijatý mail mi ukazuje, že má např. přílohu 2,8 kB (GIF) nebo třeba 3,2 kB (Word), a když ho otevřu (ten mail) a chci otevřít i dole ten přiložený soubor - tak mi to ukazuej 0B a samozřejmě to nejde otevřít, když je tam nula bajtů. Nevíte, co s tím? Jiné maily i s těmito příponami otevřít jdou... Díky moooooc za odpovědˇ. ;) Klárka

stevo5*

Kde tie maily otváraš? Na poštovom serveri alebo ich máš stiahnuté v počítačí? Je lepšie si poštu stiahnuť do PC a potom otvárať prílohy. Ak má príloha 0 bitov, nie je dobre stiahnutá do PC, stiahnuť znova. Prílohu uložíť z mailu do niektorého adresára a otvoriť odtiaľ.

doplněno 26.02.09 17:16:

Ešte doplním ak je veľkosť prílohy už na poštovom serveri 0 bit, tak je chyba na strane toho kto poštu odoslal, požiadať o preposlanie mailu a prílohou.

klarka9988

Halooo, halooo... Opravdu mi nikdo neporadí? ;) Klárka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]