Nefunguje zvuk v PC píše že zvukové zařízení neexistuje
Od:robin*odpovědí:32změna:
Dobrý den potřebuji pomoc z počítačem nejde zvuk a podle toho tam není nainstalování ovladač zvuků Nevím jak to udělat je to starý počítač xp Windows po opravě zdroje není zvuk
Buď chybí ovladač, nebo třeba taky odešla zvukovka do křemíkového nebe... Pokud není ve správci zařízení zvukové zařízení, byť nefunkční (bez ovladače), tak to dobře nevidím... Pokud by to bylo tedy hardwarem, tak lze koupit externí zvukovou kartu... Tuším okolo 200Kč...
robin*
Děkuji pak vám to zkusím vyfotí co mě to tam ukazuje Nevím jeslí jen na instalovat dřív zvuk šel pak po opravě zdroje a chtěl díky změnám v hardwaru chtěl znova aktualizovat počítače tak jsem to udělal a zvuk nic tak jsem zkoušel různý nainstalovat zvukové ovladače ale po restartu počítače bylo to furt stejně bez zvuku film jde spustit ale bez zvuku
Nezvládneš to. Dej to k opravě někomu, kdo tomu rozumí.
Taky může být ta zvukovka vadná.
Co máš ze základní desku?
Které ovladače tam cpeš?
robin*
Díky zkusím se zeptat jednoho opraváře jiného něž o toho co to bylo na opravu Díval jsem se jaký tam byl tak jsem ho zkusím na instalovat po instalaci dalo nutno restartovat po zapnutí nic bez zvuku Realtek ten jsem zkusil
Gumídku, máš sice pravdu, ale ten původní opravář by to měl dodělat zdarma jako reklamaci, u toho jiného si to tazatel znovu zaplatí. I to bývá někdy při rozhodování podstatné.
Do rad kolem ovladačů jsem se nepouštěl, jelikož z dosavadního průběhu diskuze je tazatel (ať se na mě nezlobí) totální lama.
robin*
Uvidím no až to zapnu tak zkusím najít co potřebuješ ale instalaci umím
No a co je vlastně ve správci zařízení? Je tam nějaké neznámé zařízení a nebo něco s vykřičníkem? Můžeš přes start, spustit a napsat devmgmt.msc A potvrdit
Měla jsem uplně ten samý problém a musela jsem přeinstalovat systém a pak už to šlapalo. Prý jsem si to zavinila nějakým čističem pc. Vyčistil mi toho moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.