zatim je to na houby, rozliseni neni dostatecne jemne, hry vesmes zatim jen debilni a za kazdou cenu jen aby byly, a take potrebujete vykonnou herni sestavu. Jsou nejake moznosti, jak hrat hry nenativni, ale taky zadna slava.
Zrovna před pár dny to přinesl kamarád k pivku a bavili jsme se výborně. Původně jsem to také považoval jako zatím zbytečný kus techniky, ale byl jsem velmi mile překvapený. Vysledek, kamarád pořídil druhý den, já si zatím objednal doplňky ze zahraničí a pro brýle si chci zajet příští týden. Konkrétně typ Oculus Quest 2 může fungovat i samostatně, bez PC, jen nevyužije plný potenciál, ale jako zábava do obýváku nebo pro partu naprosto dostatečné. Solidních her již také přibývá, některé dostaly podporu i zpětně, zobrazení pro běžného uživatele naprosto bez problému. Pro vstup do VR je i cena poměrně příjemná.
mikihans® - to jsem ani neměl na mysli, jen jsem navrhnul rozumnější řešení (něco pro zdraví), než čučet na hlouposti v PC. Sám jezdím na kole, hned jak se teplota venku trochu zlepšuje. Je to bezva.
Nevím o žádné VR, která se půjčuje na víkend. Pokud máte opravdu hodně výkonný počítač, který VR zvládne, a odpovídající software, který ji podporuje (některé hry, případně i pár videí na YT), můžete si zakoupit libovolný model VR, vyzkoušet a případně do 14 dnů bez udání důvodu vrátit. Jedná se o investici 20-40 tisíc, pokud to má mít smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.