Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na rychlý internet u O2

Od: kulturista* odpovědí: 1 změna:

Ahoj lidi mam doma internet od o2 rychlost 2mb.Moc se v tom nevyznam.Ja chtel ten rychlejsi 8mb tak jsem zasel k o2 a rekl ze chci ten rychlejsi.Rekli mi ze to nemusim nijak u nich objednavat ze se ten internet do konce unora bude postupne zrychlovat sam,ale stale nic porad je to na tech 2mb zadneho sebemensiho zrychleni jsem si nevsimnul.Merim rychlost internetu na speedtest.cz nevite o tom neco?Diky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zrestarovat adsl router? Krom toho...stejně se nemusíš na 8Mbit dostat, 8 a 16 jsou maxima, ale stejně ti to třeba pojede stále na 2Mbit...záleží na lince, vzdálenosti od ústředny...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]