Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak pustit CD s návodem níže? Dám ho do Windowsu, divně hodně vrčí, ve složkách se zobrazí, ale neotevře se nic. Dám to do Linuxu, STAR_Linux se neotevře, i když je tam nastavené oprávnění. Proč je v tom návodu, že se má obsah složky zkopírovat jinak? I to jsem zkoušela a nejde to spustit ani odtamtud. Děkuji
To znamená, že jsem rozklikla návod u Linuxu a Windowsu. Teď jsem tam dala podobné CD a hned se to nainstalovalo, aniž bych potřebovala nějaký návod. Ale vrčí taky dost.
tak to jsem nepochopil. CD vrčí asi je načnutá mechanika nebo není kulaté jak by mělo a vibruje v mechanice...to může způsobit to že nejde přečíst..
Tak po tomhle se už objevila správná ikona, ale po rozkliknutí tam je: není platná, aplikace typu Win32. Tak to chce asi leštit a zkoušet...
Uvedené hlášení vytváří několik příznaků (namátkou):
1. V dnešní době jde o pokus spustit program na 32bit počítači a SW vyžaduje 64 bitový (moderní) počítač.
2. Kdysi nekompatibilita Windows Vista a modernějších Windows a požadavek na starší verze. Řešením je klik pravým butonem myši -> Vlastnosti -> kompatibilita -> spustit v kompatibilitě Win 95 nebo 98.
3. Nějaká autorská ochrana, blokování anti-malware a tak dále.
Ale vzhledem k pokusu na Linux, odhaduji problém č. 1.
Mám win 64. Teď se to po několika hodinách zkoušení konečně instaluje, tak snad se to dokončí - i když teď se to asi zaseklo. Zřejmě je to CD nějaké poškozené.
Mně zlobila mechanika v počítači podobným způsobem, už jsem myslel na reklamaci (byla v záruce), pomohlo otevřít bočnici počítače a z mechaniky odpojit napájecí i datový kabel, asi na 3 hodiny (možná i méně), po opětovném připojení vše OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.