Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce s Tor

Od: muska odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, jsou na Tor browser nějaké zajímavé věci? Třeba hacking, prostě nějaký to počteníčko. Slyšel jsem o tom od kamaráda a docela mě to zajímá, jsem v tom nováček, takže toho vím jen pár, ale tak jestli tam něco je. (neslouží k špatnému úmyslu!).

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na Tor browser žádné zajímavé věci nejsou. A to proto, že Tor browser je, zjednodušeně řečeno, internetový prohlížeč jako ostatní prohlížeče, pouze jako jakýsi nadstandard poskytuje anonymizaci svého uživatele. To je hlavní důvod, pro ho používá množství těch, kteří z různých důvodů chtějí zůstat v anonymitě.

daniela1
hodnocení

1x

Ano, na onion stránkách jde najít leccos. Zajímavé, ať už v dobrém, nebo špatném slova smyslu, to jistě je. A zdaleka nejde jenom o hackery.

muska
hodnocení

jsu nějaké stránky, kde jsou linky na přesné téma, co jsem psal?

daniela1

Možná taková stránka existuje, o žádné konkrétní nevím. Ale myslím, že na Hidden Wiki je přímo část s odkazy na nějaké takové stránky. Netuším, jestli fungují. Tak najít Hidden Wiki, popřípadě použít vyhledávač Torch a možná se něco najít povede. Bohužel to není tak snadné, protože tyhle stránky často přestávají fungovat z hodiny na hodinu.

Pro pochopení bych doporučovala nastudovat něco o fungování té sítě - její princip, její smysl a tak. :)

scv®

muska: sorryjako, ale vypadá to, že nevíš co je Tor nebo hacking, ale přesto hledáš návody na "téma", který jsi vlastně ani neupřesnil. Víš vůbec, co teda hledáš? Hrát na hudební nástroj se nenaučíš tak, že ho vezmeš do ruky a vygoogluješ si nějakej sheet nebo okoukáš pohyby rukou z YouTube. Ta část lidí, která to jednou někam dotáhne, se to učí od píky, začíná teorií, pokračuje primitivními základy, trénují, studují hromady souvisejících věcí a když jsou vytrvalí, tak se třeba za x let "urodí". Takže pokud se chceš vážně něco naučit, tak bys měl začít čtením Wiki a dokumentací, prací s Linuxem, základy různých programovacích jazyků, programováním HW a studiem nějakého IT oboru. Ale pokud ti jde jen o " linky s něčím k přečtení", tak si čti třeba tady. Nebo základní principy Toru zde. Pokud se ti to všechno bude zdát moc složitý, tak si můžeš zahrát Hacknet. A když bude moc i ten, tak hybaj zpátky k Minecraftu.

hodnocení

0x

Není to úplně legální a mohou vás vystopovat.

muska
hodnocení

jak říkám, nemám to za špatný úmysly, pouze bych si něco přečetl. :)

daniela1

To už je poněkolikáté, co @ferax píše o něčem, čemu nerozumí.

Co je nelegálního na samotném připojení k síti Tor? A vystopovat... No... Všechno jde, ale zrovna přes Tor stopování moc nefunguje, s výjimkou "největších ryb".

kdokoliv
hodnocení

0x

Na nic takového jako čtení o Hackingu žádný Tor nepotřebuješ, knížek a návodů je všude na běžném internetu dost. Co se týče počteníčka tak hromada knih je na torrentech doslova o čemkoliv stačí si do qBittorrentu přidat další vyhledávací pluginy a hledat přímo v trackeru. To ještě nemluvím o té obrovské hromadě knížek co dá najít jen hledáním ve vyhledávači, doslova hromady víc než je vůbec možné za život přečíst.

A samozřejmě že tam sou zajímavé věci, to záleží co hledáš ale zrovna kvůli knížkám si myslím se ani neoplatí Tor instalovat

iz*

Podle mne záleží na tom, o jaké knihy se člověk zajímá.

zu
hodnocení

0x
Já by jsem si stim nezahrával.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]