Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat externí měnič napájení?

Od: vuc odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, měl bych takový dotaz. Jak už jste podle názvu dotazu zjistili, tak hledám externí měnič napájení do notebooku. Neví někdo o nějakým? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus napsat jastě o jaký "měnič" jde. Nemáš náhodou na mysli normální napájecí zdroj?

vuc
hodnocení

Notebook mývá akumulátor a pak má zabudovaný externá měnič napětí, co jsem se dočetl. Já bych sháněl nějaký, ale Google ukazuje pouze do auta a zbytečný, který já nepotřebuji.

NTB nemývá akumulátor.

vuc
hodnocení

Teď už ne, spíš ty starší.

Nepochopil ...

"zabudovaný" a k tomu "externí"? To mi nějak hlava nebere.

hodnocení

0x

Jestli máš na mysli nabíjecí adaptér, tak podle typu NTB se podívej na Googla. Popř. sem vlož přesný typ NTB, něco ti najdu.

doplněno 23.02.21 15:43:

Zabudovaný externí měnič napětí je nesmysl. Buď je zabudovaný nebo je externí.

Napiš typ NTB a já ti napíšu odkaz na adaptér vhodný k tvému NTB. Víc pro tebe udělat neumím vzhledem k tomu, že problematice vůbec nerozumíš.

doplněno 23.02.21 16:45:

Tady máš potřebný adaptér.

vuc
hodnocení

Acer Nitro 5 Obsidian Black

Po pravdě, zažil jsem nb který měl zdroj integrovaný, ale už je to moc let.

hodnocení

0x

Co znamena "externí měnič napájení"? Z akeho napatia na ake a aky odber prudu?

Prober se! Máš asi tak 1 1/2 hodiny zpoždění*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]