Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmenšené všechno uvnitř programu, co s tím?

Od: papouch01® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

jednoho krásného dne jsem se přehlásil do svého PC, na kterém mám bohužel windows 10 a zjistil jsem, že mám úplně rozhozené ikony a mají i špatné velikosti. Musel jsem to celé přenastavovat někde uvnitř nastavení počítače, kde jsem upravoval nějaká čísla, podle návodu na internetu.

Teď jsem se přihlásil do svého programu na střihání videí "Shotcut" a jak je vidět na obrázku dole, všechny ikony uvnitř programu se zmenšili a potřeboval bych na ně lupu.

Program byl dřív normálně velký, ale teď je tam toto. Samozřejmě bych to rád vrátil nazpátky, program jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nepomohlo to. V nastavení programu jsem nenašel nic, kde by se dala velikost ikon vrátit do normálu.

Věděl by někdo prosím, jak vše opravit?

Zmenšené všechno uvnitř programu, co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirik50*
hodnocení

0x

taky se mi to občas stane, hlavně v době, kdy vnuci čumí na youtube, restartuju nebo vypnu zapnu a jede to

hodnocení

To jsem zkoušel, samozřejmě to nepomohlo

hodnocení

0x

To vypadá, že se díky aktualizaci Windows přenastavilo rozlišení obrazovky. Klikněte pravým myšítkem kamkoliv na volnou plochu monitoru. Měla by se objevit možnost nastavení rozlišení. No a pk zkusit, co Vám bude vyhovovat. Já mám Win 7, ale v desítkách by to snad mělo být podobné.

111®
hodnocení

0x

no v nastavení klik na plochu je mimo jiné i velikost ikon. V nastavení GK pak rozlišení i to na to má vliv

hodnocení

Problém je, že je to jen v tomhle jednom programu, ostatní fungují jak mají. Proto mi bohužel nepomůže si zvětšit tu plochu obrazovky. Ze zoufalosti jsem to zkusil, ale program pak stejně vypadá dost neorganizovaně. Jak jsem psal, nemyslím si, že by to bylko v nastavení obrazovky, nýbrž v programu

hodnocení

A koukám že stejný problém je i u hry World of tanks, když to zapnu, úvodní okénko je nelidsky malé. Ale jiné programy jsou po zpuštění ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]