Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jednoho krásného dne jsem se přehlásil do svého PC, na kterém mám bohužel windows 10 a zjistil jsem, že mám úplně rozhozené ikony a mají i špatné velikosti. Musel jsem to celé přenastavovat někde uvnitř nastavení počítače, kde jsem upravoval nějaká čísla, podle návodu na internetu.
Teď jsem se přihlásil do svého programu na střihání videí "Shotcut" a jak je vidět na obrázku dole, všechny ikony uvnitř programu se zmenšili a potřeboval bych na ně lupu.
Program byl dřív normálně velký, ale teď je tam toto. Samozřejmě bych to rád vrátil nazpátky, program jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat, ale nepomohlo to. V nastavení programu jsem nenašel nic, kde by se dala velikost ikon vrátit do normálu.
Věděl by někdo prosím, jak vše opravit?
no v nastavení klik na plochu je mimo jiné i velikost ikon. V nastavení GK pak rozlišení i to na to má vliv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.