Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybová hláška 403

Od: maeda® odpovědí: 11 změna:

Již jsem se jednou ptal, ale nic. Třeba se najde nějaký ajťák.

Při "Nahlížení do katastru" se objevuje hláška - 403 přístup odepřen" . Hledal jsem rady a řešení, ale při mých počítačových "znalostech" stejně nevím co s tím.

Prosím o radu resp. návod jak to odstranit - prosím "polopatě".

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi by to chtělo uvést konkrétní odkaz, kam máte "přístup odepřen".

hodnocení

Pro Kimbu - přístup odepřen nikliv do Webu Katastr nemovitostí ale do "Nahlížení do katastru nemovitostí".

@maeda: Mně to funguje.

hodnocení

0x

Jak jsem již psal, mě to funguje. Zkuste restarovat poč a znovu najet

ejhle, mne to 2x napsalo

http Error 503. The service is unavailable.

ale již to opět jde

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

třeba mají výpadky,

nebo to zkuste přes

ags.cuzk.cz/...

hodnocení

0x

To su chyby serverovej strany, nie klienta, nieco tam maju pokazene.

hodnocení

0x

Dejte sem přesnou adresu, kam se snažíte dostat. Už včera jsem vám posílal screenshot, že nahlížení normálně funuguje. Teď jde o to, jestli se nesnažíte dostat někam jinam.

Já si myslím, že to již funguje. Mě to včera taky zlobilo, ale dneska je to fofr...

Já právě nezaznamenal výpadek ani včera, ani dnes. Tazatel opakuje stejnou otázku druhý den, předkládám, že u něj problém trvá. Tak si chci radši ověřit, že se nesnaží dostat někam, kam ani přístup mít nemůže :)

Včera jsem hledal, když se ptal, to šlo OK, pak jsem hledal, zdali je zapsán převod a vyskočila vada, ale vůbec jsem to neřešil a F5 to hned šlo.

Ale pak jsem musel hledat další a několikrát mi to nešlo, ale po několika vteřinách to šlo opět. Třeba se trefil 2x do chyby, nebo opravdu leze někam, kam nemá.

Ještě bych chtěl podotknout, že nahoře píšeš o chybě 503, což znamená služba dočasně nedostupná - běžné výpadky. Tazatel ale zmiňuje 403, což je odepření přístupu, tedy nemá oprávnění danou stránku zobrazit.

Miki, čísel jsem si všiml, ale vůbec jim nerozumím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]