Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe Acrobat Distiller

Od: monika123* odpovědí: 7 změna:

Ahoj , mám prosbu. Mám zaslaný dokument v *pdf, v Adobe Acrobat Distiller. nejde ale vytisknout. Koukla jsem do vlastnosti a zkontrolovala co se zkontrolovat dalo, ale netisknu. Poté jsem porovnala s jiným dokumentem v *pdf Adobe Reader a ten tisknout lze. (viditelné rozdíly ale nevidím, např. ve vlastnostech).

Zkusila jsem Distiller převést do wordu, což sice lze, ale v tu chvíli se nepodporuje čeština. Místo "ř" je otazník apod. , rozhazené formátování, překrytá písmena, věta do vět, změna písma apod. :(

Poradíte, jak tedy převést Distiller do Reader klasiky? Nebo kde co nastavit, aby šel dokument vytisknout?

PS: opětovné poslání v jiném formátu od odesílatele nelze. :(

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste otevřít v jiném prohlížeči. Třeba Foxit Reader, nebo jiný. Nebo klikněte na dokument pravým tlačítkem a vyberte si. V tom prohlížeči zkuste pak tisk. Pokud to není pro tisk blokováno. Někdy také pomůže opětovné uložení do PDF.

monika123*
hodnocení

Pro tisk neni blokovano. Mam ulozeno jiz na plose, dokument prisel pres uschovnu. Tiskarna mi hlasí, at vložím obalku... *zed* Takze jeste jinou tiskarnu? ...Jeste zkousim "vytvorit pdf online" , ale nejak mi to nejde ... Az se mi to povede, zkusim ten prohlizec.

Zřejmě máte špatně nastavenou tiskárnu.

monika123*
hodnocení

pdf tiskne, jen tento konkretni dokument ne..ale ted jsem nasla nejake rady, ze se musi distiller prevest do pdf...jen ta cesta je dost slozita.

EDIT: mam to *palec*, sice posunute o cislo stranky pri tisku, ale to si ohlidam. Dekuji za rady :)

hodnocení

2x

Nepíšete jaká tiskárna. Zpravidla uvedený problém se týká tiskáren (levných), které nepodporují Postscript nebo PCL.

Druhá možnost, že autor kvůli ochraně (plagiátorství) nastavil - netisknutelná oblast.

Zkuste na internetu nějaký on-line převod do jiného formátu.

monika123*
hodnocení

Tiskarnaje Lexmark neni z nejlevnejsich, ale jak jsem psala odpoved minulou, tiskarna je ok, musela jsem prevest distiller do pdf.., pak jsem nastavila otevrit *pdf online a odtud tisknu. Hlasilo mi to neco "postněco.." ,ale musim tisknout vse, nejde vybrat urcite stranky., to je blokovano. Ale hlavne ze to jde, neni to velky dokument, dekuji za pomoc. :) Puvodne jsem mela operu, pak jsem zkusila explorer, taky nic, takze jsem nastavila ve vlastnostech opet Operu a ted to jde , ale dalo mi to teda zabrat :)

on-line převody na netu. Je jich spousta, některá s různými omezeními (počet stran, MB za den, nutnost registrace ...).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]