Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplnit formulář a odeslat mailem

Od: huppi® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebuji vyplnit formulář, který si nejprve vyfotím na mobil... pak ho natáhnu do počítače... vyplním políčka odešlu a oni ho jen podepíší. Nevlastním skener/tiskárnu.

Jak mám psát do těch políček, když je formulář natažený v počítači přes mobil.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V nějaké úpravě fotek by to nešlo? Třeba v Malování 3D nebo v Picasa, když nemáte nějaký PowerPoint? Je to moc velká blbost? Udělala jsem to tak.

hm*

Já jsem použil GIMP, ale to je jedno, prostě bitmapový (fotkový) editor. Možná by to šlo vrazit do WORDu jako podklad stránky, třeba by se to v tom editoru lépe vyplňovalo; ale potom radši vyexportovat třeba do PDF, kdovíjak by se to jinde otevřelo.

hodnocení

0x
Prvně bych si zjistil, jestli ten formulář nejde na netu najít v originálu. Vyplňovat do fotky z mobilu asi nebude to pravé, ale záleží jako moc "oficiální" ten formulář je.
Jinak nějaký grafický editor, půjde to i v malování. Nebo přímo v chytrém mobilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]