Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP - sekání při nabíjení

Od: marekhp odpovědí: 2 změna:

Zdravím, měl bych dotaz... :)

Mám herní notebook HP a při zapojení nabíječky se začne sekat a je víceméně k nepoužití. Když jede pouze na baterii, tak jde vše krásně bez jakéhokoli problému. Zkoušel jsem obnovení (2x), ale nepomohlo. Pak mě napadlo zkontrolovat nabíječku a uvnitř adaptéru jsem si všiml, že je odtrhlý modrý káblík. Může to být tím? Jinak když je notebook v nabíječce, tak se normálně nabíjí ikdyž je tam ten kontakt.

Zkoušel jsem ještě použít nabíječku z jiného notebooku HP (kancelářský, 4GB ram), ale i tak bez nějakého úspěchu.

Popř. čím jiným by to mohlo být? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ten modrý kablík je samozrejme podozrivý. Na druhej strane, ak to robí aj iná nabíjačka, tak to ním asi nebude. Vzhľadom na to, že nepíšete, aký typ presne máte, ťažko sa bude radiť. Môže to byť nejaký blbý kondenzátor, ktorý spôsobuje prehrievanie, môže to byť len problém s power managementom v biose a jeho upgrade by pomohol.

Ešte vyskúšajte zapnúť NTB s vytiahnutou baterkou - len na adaptéri - ako sa to bude chovať.

Stiahnite si HP Diagnostics a spustite ho, či niečo nájde www8.hp.com/...

hodnocení

0x

já bych hledal problém v baterii - pokud toto dělají dvě nabíječky, pak problém v nabíjení nebude. Další věcí je, že napájecí adaptér dává do NTB potřebnou šťávu - pokud jej máte poškozen, můžete si taky zničit onen "herní NTB".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]