Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrání videa a uložení na PC

Od: petr® odpovědí: 12 změna:

Zdravím.

Potřebuji nahrát video a uložit na PC a poté nahrát na Facebook. Bohužel semi to nedaří. V notebooku mám kameru, tu otevřu a začne nahrávání. Bohužel ovšem, nevím, jak to uložit, na to jsem prostě nepřišel, žádná ikonka na uložení tam není. Když kameru zavřu, nezeptá se to, jestli chci zázam uložit, prostě se zavře a záznam se smaže.

Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako na potvoru se mě zrovna rozbila křišťálová koule. Tudíž nemohu ostatním rádcům napsat, jaký máš noťas, jakou aplikací to nahráváš a jak to vlastně všechno děláš. Pak by ti třeba někdo i poradil. Takhle těžko.

15.02.21 18:49
hodnocení

Acer

15.02.21 18:52

A dál?

hodnocení

No ta kamera je v tom notebooku, název asi nemá. Pustím nasmímat video a pak se to nedá uložit

Spíš by každýho zajímalo, jaký program spouštíš?

hodnocení

Program kamera

Zkus to spustit, vyfotit telefonem a dát fotku sem. Protože jinak se asi nikam nedostaneme.

hm*
hodnocení

0x

Tak třeba ani nahrávání nezačne, jen se obraz z kamery přenáší na monitor. Zřejmě to je jen testovací program pro kameru.

hodnocení

0x

Pokud "otevřeš" kameru, pak je nutné rovněž buďto provést fotku - klik na foto, nebo spusit nahrávání na kameru -klik na kameru. Pokud toto provedeš, měli by na displeji někde být nějak definováno nahrávání (značka, čas a pod.). Pak po ukončení nahrávání - klik ukonční, se již nahrávka většinou automaticky ukládá.

hodnocení

Tak díky všem. Už jsem na to přišel.Ukládalo se mi to do složky foto a obrázky. Díky všem za snahu

Kam jinam by se to mělo ukládat, když jsi nikde nic nenastavoval?

tuzebn
hodnocení

0x
jakou kameru zavíráš? nějaká dvířka nebo program

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]