Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleška 64GB.Píše na TV Není připojeno žadné zařízení

Od: begi25® odpovědí: 10 změna:

Prosím o radu.Koupil sem flešku 64GB kde bylo napsané File-video-picture music.Pochopil sem že to všechno fleška dá.Je formatovaná na NTFS ale nedá se naformatovat na FAT32.Stahnul sem jak video avi,tak mp3 a video mp4.Používam přehravač VLC player.Mám Wind.7.Dělám já nejakou chybu.Fleška je zakoupena na WISH.com.Fleška je k dohledaní.Má rozměry 1:8x1cm.Sem stale laik.Asi tady od Vas bude *bzum*ale sem stále laik.Ale ja to unesu.*smich*.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Jsem tady jediný, koho trkla informace o původu - tedy wish.com? Docela by mne zajímala reálná kapacita :) Podporu souborového systému(fat/ntfs) a kodeků najdete v návodu tv. Pro větší soubory se používá ntfs. Jinak rada na závěr - z číny mám stovky věcí, ale paměti, disky, flashky apod bych tam nikdy nekoupil - smrdí to většinou podvodem.
kicune*

Souhlasím, "levná" elektronika z Wish a podobných obchodů je s velkou pravděpodobností padělek, či polofunkční zmetek.
Pokud nejde naformátovat, zahoďte ji a kupte si nomální flashku třeba v CZC.

hodnocení

1x

Měl jsem podobné problémy s TV Sony. Podívej se do Návodu, jaké flešky se dají použít, naformátuj přímo v TV a počítej s tím, že nahrávky přehraješ v TV, ale už ne v PC. TV má totiž obvykle vlastní formát, který v PC nejde přehrát!

doplněno 15.02.21 17:54:

@genehawkins: A máš to stoprocentně vyzkoušené? Já ano.

doplněno 15.02.21 18:43:

Mám v TV trvale zapojenou flešku, na kterou si nahrávám pořady, které chci operativně vidět. Pak je smažu. Tu flešku nikde jinde nepoužívám.

Spíš naopak. PC přehraje všecko, ne už tak TV.

Nahrávky z moderních televizí přehraješ jen zase v té samé televizi. V počítači nikoliv.

No jo, tak je to možné, že si to formátuje v nějakém vlastním systému. Pak ovšem zcela nechápu smysl toho, dávat to na flešku, no...

Nejde ani tak o formátování flešky, jako spíš o samotnou nahrávku, která je kódovaná. A přehraješ ji jen v televizi, na který byla nahraná.

hodnocení

0x

Pokud jsi stahoval uvedené na PC (NB), pak by měly na PC ve VLC zase jít přehrát. Pokud je pak chceš přehrát na TV, nemusí to jít vždy. Njede jenom o formáty (avi, mp3. mp4) ale ještě i o podporované kodeky těchto formátů (mělo by být uvedeno v manuáluTV). To že je fleška naformátovaná v NTFS by neměl být problém.

Pokud něco stahuješ na TV, pak jde většinou přehrát pouze a jedině na té TV, na které bylo staženo a nikde jinde. *nene*

bg
hodnocení

0x
Spousta starsi elektroniky flashdisk s kapacitou vyssi nez 32 Gb nevezme.

hodnocení

Už to funguje,všem děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]