Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chtěl bych se zeptat jesli někdo z vás mi neporadí, když mi nejde mikrofon.Zkoušel jsem i jiný mikrofon tak to bude chyba někde v nastavení, ale už jsem projel Ovládání hlasitosti, zkusil jsem i test mikrofonu a nic.Nevím si už rady, jestli někdo víte ještě nějakou možnost proč mi mikrofon nefunguje, tak mi prosím poraďte. Děkuji
Jo to jsem vše zapojil správně a mikrofony jsem zkoušel dva a nejde ani jeden a v jiném PC jdou oba.Prostě jsem ráno zapnul počítač a vše naběhlo jako vždy tak zapnu skype, vytočím hovor a druhá strana mi píše že prý mě neslyší tak sem zkoušel nastavení, restart PC, vytahl jsem konektor mikrofonu a zase zandal a nic...tak si nevím rady.
Predpokladam ,ze to bude v nastaveni(nebo spatne zastrcene-mikrofon musi byt v ruzove zdirce)
Ted k tomu nastaveni: HLASITOST NA LISTE _DVOJKLIKEM OTEVRIT_VLEVO NAHORE :MOZNOSTI_VLASTNOSTI_ZASKRTNOUT ZAZNAM_JESTLI NENI ZASKRTNUTY MIKROFON,TAK ZASKRTNOUT_OK_U HLASITOSTI MIKROFONU ZASKRTNOUT VYBRAT,POKUD NENI A ZESILT NA MAX!
to bude asi ten problem,jinak nevim
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.