Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční mikrofon - poradíte?

Od: tomas94* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

chtěl bych se zeptat jesli někdo z vás mi neporadí, když mi nejde mikrofon.Zkoušel jsem i jiný mikrofon tak to bude chyba někde v nastavení, ale už jsem projel Ovládání hlasitosti, zkusil jsem i test mikrofonu a nic.Nevím si už rady, jestli někdo víte ještě nějakou možnost proč mi mikrofon nefunguje, tak mi prosím poraďte. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je mikrofon funkční na jiném PC? Je zastrčen opravdu do toho správného konektoru?

tomas94*
hodnocení

Jo to jsem vše zapojil správně a mikrofony jsem zkoušel dva a nejde ani jeden a v jiném PC jdou oba.Prostě jsem ráno zapnul počítač a vše naběhlo jako vždy tak zapnu skype, vytočím hovor a druhá strana mi píše že prý mě neslyší tak sem zkoušel nastavení, restart PC, vytahl jsem konektor mikrofonu a zase zandal a nic...tak si nevím rady.

fugi
hodnocení

0x

Predpokladam ,ze to bude v nastaveni(nebo spatne zastrcene-mikrofon musi byt v ruzove zdirce)

Ted k tomu nastaveni: HLASITOST NA LISTE _DVOJKLIKEM OTEVRIT_VLEVO NAHORE :MOZNOSTI_VLASTNOSTI_ZASKRTNOUT ZAZNAM_JESTLI NENI ZASKRTNUTY MIKROFON,TAK ZASKRTNOUT_OK_U HLASITOSTI MIKROFONU ZASKRTNOUT VYBRAT,POKUD NENI A ZESILT NA MAX!

to bude asi ten problem,jinak nevim

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Myslím, že tenhle problém se tu už řešil. Nebo se ptáte znovu? Já se domnívám, že když ve vašem počítači nejde ani jeden mikrofon a váš jde v jiném počítači, bude problém v mikrofonním konektoru počítače (samici), nebo ve vstupní části zvukovky.

tomas94*
hodnocení

Vyzkoušel jsem vše co jste poradili a ono nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]