Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč zobrazuje stránky bez fotek

Od: jezevec* odpovědí: 5 změna:

Ahoj všichni,
prosím pomozte, než mě trefí šlak. Už jsem před časem řešil něco podobnýho, ale bezvýsledně. Na některých stránkách se prostě nezobrazí žádná fotka, žádný video apod. a stránky se objeví v jakýmsi zjednodušeným režimu (obr.1). Jinde se na stránkách objeví všechno, kromě toho co potřebuju (v tomto případě fotky toho auta - obr.2). Současně se stane i to, že některý stránky (hlavně třeba pinterest.com nebo ten norskej server o počasí yr.no se prostě jednou načtou úplně normálně a o hodinu později už to hlásí, že stránka je nedostupná.
Java script povolen, už jsem se ptal i providera, u něj prý chyba není. Nemáte někdo tušení proč se to děje? Dělá to všech 5 počítačů v domě, když se připojím tabletem na wifi, načítá se všechno úplně normálně. Zkusil jsem to i na různých prohlížečích (chrome, mozilla, edge), všude se to chová úplně stejně. Moc děkuju za jakýkoliv tipy, ale vysvětlete mi to prosím jako úplnýmu vidlákovi, kterej toho o počítačích moc neví... :-D

Prohlížeč zobrazuje stránky bez fotek
Prohlížeč zobrazuje stránky bez fotek #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nenacita se CSS styl, proto ten divný styl. Nějaký blokovac reklamy? Co zkusit dns od Google?
jezevec*
hodnocení

Já žádný blokovač reklamy nikam nestahoval, po pravdě řečeno, hledal jsem třeba možnost vypnout adblock, ale bez úspěchu... :( Ale i tak moc díky!

hodnocení

3x

Píšete že je to u všech 5 počítačů v domě? Myslíte počítače připojené na pevno? Pak by mohl být problém v routru.

-----------

Problém by mohlo vyřešit dočastně (než přijdeme, kde je problém) VPN.

Zkusil bych kompletně vymazat cache prohlížečů, aby se mohli stáhnout CSS soubory stránek (některé se nestáhnou, pokud jsou v cache).

hodnocení

0x

Nevím a v podstatě tomu nerozumím. Ale když mi nešel zobrazit soubor u mailu / nabízená varianta stáhnout-zobrazit/, stačilo ho stáhnout např. na flešku, a tam už zobrazit šel. Text, fofka i video. Neberte to jako radu, ale můj poznatek, zkušenost.

hodnocení

0x

Mne sa to stáva tiež,dlho s tým bojujem,a zatiaľ som prišiel len na to,že procesor je vtedy vyťažený na 80-90 % hoci mám otvorenú jednú alebo dve karty v prehliadači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]