Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Web Fdb.cz (Filmová databáze) jde jen v prohlížeči Google Chrome,tam jde úplně v pohodě. Jenže,když jsem se na tu stránku chtěla připojit v Mozille,tak se mi načetla jen prázdná stránka. Navíc ta stránka je v Mozille od minulého roku pomalá (chvíli rychlá,chvíli pomalá). V Google Chrome je normálně rychlá.
Přestala snad Mozilla tuto stránku podporovat? Je to kvůli tomu,že byl ukončen Flash Player? Nebo ti majitelé toho webu tu databázi upravují?
Mně funguje Fdb.cz normálně ve Firefoxu. Používáte nějaký blokovač reklam? Protože takhle nehorázně přecpaný web reklamama jsem snad ještě neviděl. Zkuste si nějaký blokovač do Firefoxu přidat, třeba uBlock Origin, načítání webu se pak může zrychlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.