Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych si koupit přídavné reproduktory k televizi. Jaké máte zkušenosti s Genius-SP-HF 2.0 500A? Případně podopné v ceně? Děkuji.
Naopak, kvalitní reproduktory mohou snížit úroveň hluku, protože kvalitním přenosem lépe rozumíme. Mám například velké reprobedny 50 W sinus a zasílení mám jen ševelící, protože hezké podání zvuku. Všemu je rozumět.
Je rozdíl poslouchat přebuzené nekvalitní podání zvuku na 3W se zkreslením 10 a více procent a 3W se zkreslením 0,0 nic procent.
Ale na Genius značku nepíší zrovna hezké recenze. Hlavně na jejich levnější výrobky.
Nejspíše máš pravdu. Mi se ta sluchátka líbí, protože mě uzavřou ve světě, který vnímám ušima. Mladý mi dlužil službu a tak se vytáhnul s parádními. Zavřu hlavu do nich a svět přestane existovat.
@regine Sice máš pravdu, ale obávám se, že s repráčky velikosti krabice cukru toho hluku k sousedům moc nepřenese. Přes zdi jdou hlavně nižší frekvence a tyto repráčky na ně asi nemají.
Pro tazatele: než toto, tak raději soundbar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.