Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
Mam moznost kupit si novy macbook pro za dobru cenu cez skolu. Vzdy som mal windows pc. Robim docela advanced excel vcetne vba.. a ta mac verzia excelu mi nesedi. Pocul som ze je mozne tam nejak nainstalovat windowsovu verziu. Vie niekto nieco blizsie o tom? Ide to, resp funguje to dobre?
Diky, ak ma niekto skusenosti s takymto ‘prisposobenim’ budem rad. Mac je super ale prave kvoli excelu som si ho nikdy nekupil.
Mam moznost kupit si novy macbook pro za dobru cenu cez skolu. Vzdy som mal windows pc. Robim docela advanced excel vcetne vba.. a ta mac verzia excelu mi nesedi. Pocul som ze je mozne tam nejak nainstalovat windowsovu verziu. Vie niekto nieco blizsie o tom? Ide to, resp funguje to dobre?
Diky, ak ma niekto skusenosti s takymto ‘prisposobenim’ budem rad. Mac je super ale prave kvoli excelu som si ho nikdy nekupil.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
GIYF, třeba google.cz/...
Nejjednodušší je VM s Windows nebo wine.
Jinak mě zajímá v čem tam Mac verze je jiná, dík za info.
doplněno 16.02.21 22:32:
Nejjednodušší je VM s Windows nebo wine.
Jinak mě zajímá v čem tam Mac verze je jiná, dík za info.
doplněno 16.02.21 22:32:
Pripominka zpetneho dotazu na tazatele
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]