Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook do 25 000 Kč

Od: eduard* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

vybírám si nový notebook a chtěl bych požádat o rady, jak vybírat, popřípadě i konkrétní typy.

Požadavky: cena do 25 000 Kč, časté převážení (nízká hmotnost, max. 15.6 palce), občas zařízení zaměstnám nějakou hrou či prací s videem, proto mi záleží po hmotnosti a velikosti především na výkonu, operační systém a značka i procesor jsou irelevantní, velikost disku mi je jedno - záleží, aby byl SSD.

Doufám, že jsem požadavky popsal alespoň trochu srozumitelně. V této oblasti se nepohybuji úplně často, proto budu velice rád za každý názor.

Předem děkuji za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x
u laptopu je velky nepomer a prodejci prodavaji stare podprumerne hovna pro plebs za cenu normalniho laptopu, takze za 25k koupite takovou plecku, ze telefon za 16k ma vyssi vykon. Vzdy je lepsi bazar, kde 20 uz je solidni palka, za kterou koupite velmi slusny laptop. Srovnatelny laptop s tim co novy stoji 25, bude v bazaru okolo 10k+

jm
hodnocení

0x
czc.cz/...
A přikoupit rovnou další ramku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]