Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windovs 7 nejde Media player

Od: misak1 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám Windovs 7 a prestal mi fungovat Windovs Media player. Vim podpora a aktualizace zkončily. Při použití VLC videa fungují. Dám-li otevřít v programu, jednotlivá videa fungují. Dám-li však zvolit jako výchozí program VLC, Už mi videa spustit nejdou. Je možné že mi to dělá nově nainstalovaný AVAST? Co dělat, ab videa fungovala. Je mi jedno s jakým přehrávačem. Jsem ale dost laik, i tak mi však poradna vždycky pomohla. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Možné je vše. Avast už mě dávno nesmí do PC. Už jsem to tu popisoval.

misak1
hodnocení

Dobrýden. Už mi videa fungujím ale pouze pod VLC. Přepnul jsem na použít VLC ako výchozí program a připnout k nabídce start a k hlavnímu panelu a po restartování mi už videa jdou klasicky otevírat. Ale mám problém s videem v Pinacle 14, viz otázka v poradně v rubrice počítače softvare. Každopádně děkuji moc za odpobvěď.Misak1.

xyautor*
hodnocení

0x

jestli se nepletu, microsoft přestal už dříve podporovat media player, a ve windows je od začátku roku? blokují...

To že nepodporují Win7 neznamená že nejede WMP...!

hodnocení

0x

Mně funguje normálně, tak si ho zkus přeinstalovat... ! Nevím proč by neměl jít...

Co se Ti zobrazuje, nebo jak se to chová?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]