Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám Windovs 7 a prestal mi fungovat Windovs Media player. Vim podpora a aktualizace zkončily. Při použití VLC videa fungují. Dám-li otevřít v programu, jednotlivá videa fungují. Dám-li však zvolit jako výchozí program VLC, Už mi videa spustit nejdou. Je možné že mi to dělá nově nainstalovaný AVAST? Co dělat, ab videa fungovala. Je mi jedno s jakým přehrávačem. Jsem ale dost laik, i tak mi však poradna vždycky pomohla. Děkuji.
Dobrýden. Už mi videa fungujím ale pouze pod VLC. Přepnul jsem na použít VLC ako výchozí program a připnout k nabídce start a k hlavnímu panelu a po restartování mi už videa jdou klasicky otevírat. Ale mám problém s videem v Pinacle 14, viz otázka v poradně v rubrice počítače softvare. Každopádně děkuji moc za odpobvěď.Misak1.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.