Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám vhodné hry

Od: neko odpovědí: 13 změna:
Dobrý den hledám DOPORČENÍ, na hry pro pc (s né moc dobrou grafikou z r. 2000-2017,max.).Preferuji střílečky, adventury popřípadě lehce logické, tak prosím pište hry z vaší dobré zkušenosti.
Za odpověď děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

nových hezkých her je celkem dost a dal jsem jich fakt dost, ale já se také docela rád vracím k střílečkám a ještě k tomu logickým - nedám dopustit na -----viz.obr.

doplněno 12.02.21 01:12: celá řada - jsem si vzpomenul -Assassins
Hledám vhodné hry
neko
hodnocení

Děkuji za vaši odpověď, ovšem o těchto titulech již vím nemáte v zásobě ještě něco jiného?
tomas11*

serie - HITMAN ,MAX PAYNE,Hiden Dangerous,Swat 4,Medal of honor,SPLINTER CELL,FAR CRY,Mafia,FEAR,DOOM,CRYSIS,HALF LIFE, TOMB REIDER, věechno serie spoustu dalších už se mi to plete dohromady :( no a pecky- GTA V, Watch doog ,Sniper elite ,sniper Ghost Warrior Contracts, tak jen namátkou no , je jich fakt hodně , a spoustu dobrých válečných .ale názvy už se mi pletou.

Zdaleka už u toho nevydržím jako dříve.

neko
hodnocení

Velice děkuji

hodnocení

0x

2017 max? To můj stroj nedá...*smich*. Jedu FPS - CoD po Black Ops,dál nezvládne,AvP,FEAR,Cryssis,DOOM 3,STALKER,MoH,NecroVision,extrém je POSTAL 2 a datadisk...Těch her je...

doplněno 11.02.21 22:10:

Vždyť jsem je vypsal,tedy to,co zajímá mě...:-D

neko
hodnocení

"těch her je" byl bych opravdu hodně vděčný kdyby jste ty nejlepší tituly vypsal, rád bych se inspiroval.
neko
hodnocení

Ps: ano 2017 je sice možné ale je to hranice všech možností.

hodnocení

0x
Euro truck simulator 2
American truck simulator
3x64

praivo*
hodnocení

0x

Psychonauts?

joudic*
hodnocení

0x
adventury vam pujdou skoro uplne vsechny i nove, doporucuju zebricky na adventuregamers.com

neko
hodnocení

Všem vám moc děkuji za informace.

catvader*
hodnocení

0x

Já bych radil unturned (no není to příběhovka ovšem nějaké prvky příběhu to má) je to takový survival na steamu (má to plno workshopů což je plus)

hodnocení

0x
SuperTuxKarts, OpenTDD, DevilutionX, Q3A, GZDoom, pak mraky her pod dos box, mupan64, PPSSPP, snes9x... Jinak mainstreamovky viz Google

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]