Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Za několik dní budu mít nové připojení (internet) ale je k němu potřeba čtečka karet.Jsem úplný amatér na elektroniku...říkali mi, že to má každé XP - které mám.Jak to zjistím, jestli jí mám?
Jasně, jak jsem psala, na počítače nejsem.Je to od O2 wifi internet a řekli mi, že je k tomu potřeba čtečka karet - kterou mají všechny XP a pokud jí mám nebude žádný problém.Dá se prý dokoupit.Nevíte, jak zjistím jestli jí opravdu v počítači mám?
Nevíme...přeptej se o co opravdu jde...protože ten maňas se zdá ani neví co chce- xp je software a čtečka je hardware což nemá souvislost
Díky, ale já vím, co je hardware a software - zas takový idiot nejsem.Zdálo se mi to divný, tak jsem se zeptala tady ale čekala jsem trochu jinou reakci...Nevadí, mějte se
k připojení k internetu je spíš třeba sítová karta než čtečka karet,asi došlo k záměně pojmů.
jessi, neurážej se, ale skutečně na O2 jsou sice znalí, ale myslí si, že jsou všichni taktéž a snadno dojde k přeslechu. V daném případě lze věc vyjasnit na 800 184 084, pokud nenajdeš odpověď na http://www.iol.cz - zřejmě se jedná o síťovou kartu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.