Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit heslo od WiFi na telefonu

Od: gug odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, rád bych se zeptal. Jak zjistit heslo od WiFi na telefonu, když jsem na ní připojený?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud mobil umí nasdílet WiFi pomocí QR kódu, tak stačí jen druhé zařízení s QR čtečkou a tento kód naskenovat. Je to v textové podobě - název sítě, typ šifrování, heslo.

Teď jsem to zkoušel :)

Jak zjistit heslo od WiFi na telefonu
gug
hodnocení

To jo, ale já bych potřeboval heslo na notebook
QR čtečkou zjistíte heslo, ani k tomu nepotřebujete druhý mobil, stačí udělat screenshot tohoto kódu a načíst ten screenshot aplikací QR čtečka. Heslo si zobrazíte a pak je můžete zadat kam chcete.
gug
hodnocení

Asi jste mě blbě pochopil, já mám heslo na telefonu, ale chci ho do počítače. A myslím si, že QR kód mi moc nepomůže.
Nechápete to vy a už nevím, jak líp vám to vysvětlit. Máte heslo uložené v telefonu. To heslo si pomocí mého návodu dokážete z mobilu zjistit a pak je můžete použít v počítači nebo kdekoliv jinde.

U běžných WiFi sítí se zabezpečením WPA a WPA2 s předsdíleným klíčem (PSK) je heslo společné pro všechna zařízení na daném SSID, tudíž heslo co si zjistíte z mobilu lze použít i na jiném zařízení.

Jinak děkuji za návod, nečekal bych že to bude tak lehké sdílet ;)

111®
hodnocení

2x

tak v tom případě mi není jasné proč se nekoukne do wifi krámu, jedině že by chtěl od cizí sítě...a tu měl jen v mobilu...

Je pravda, že to asi bude cizí, protože svoje by si snad pamatoval.

hodnocení

0x

If your Android phone runs Android 9 (Pie) or an older version of Android, finding the WiFi password is more difficult. You’ll need to root your phone first.

výtka
Upozornění od administrátora 11. 02. 2021 16:26:10
Spletl jste si jazyk? Bylo by fajn používat ten správný...
gug
hodnocení

A jak na to?
daniela1

Bohužel anglicky, ale je to správná odpověď pro majitele starších Androidů, tam to totiž bez rootu nešlo.

Ale v otázce není telefon upřesněný, tak těžko říct. Na iPhone je to ještě složitější.

hodnocení

0x

Máte mobil připojený k Internetu a potřebujete internet do notebooku? Slyšel jste o Tetheringu přes USB?

pitralon
a to más tým aký souvis?

111®
hodnocení

0x

no to by mohlo jít ale on asi chce vlastní WiFi ne čerpat data na mobilu...jestli jde takhle sdílet vlastní síť ale nevím, tak nekamenovat...

ale to je zjištění hesla od uložené wifi, přesně to co tazatel chce... o vytvoření hotspotu z mobilních dat tu vůbec není řeč

hodnocení

0x

Pro upřesnění. Podle mě je to asi jako u nás v práci. Služební telefon se po příchodu do práce sám připojí na služební wifi. Soukromý ne a heslo taky nemáme. O to asi jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]