Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online hra střelba na terč (deti.mil)

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 7 změna:

Zdravím Vás všechny. Známý před nedávnem hrál tuto hru deti.mil.by/... která momentálně nefunguje či je jinak "vypnutá". Moc mě žádal o to, abych mu ji pomohl rozchodit a tak jsem pátral po tom, jak ji rozchodit a zda v ČR je tato hra aktivní stále nebo je to jen dočasný výpadek díky antiviru či něčemu jinému. Dostal jsem se až na ruský server, který se mi nezdál bezpečný ale potřebuji pomoc. Znáte někdo tuto hru a hrál jste ji? Chodí Vám a věděli byste, jak mi pomoci, abych ji rozchodil nějak? Děkuji.

doplněno 28.02.21 17:07:

Stále ale to nějak nechce chodit. Poradíte mi s tím, prosím?

doplněno 02.03.21 11:26:

Já tu nechci nikoho uhánět ale známý by to nutně potřeboval rozchodit, protože mu o to opravdu jde.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela1
hodnocení

0x

Ano, znám.

Největší problém bude ve Flash Playeru, který sice jde používat pořád, ale žádná plnohotnotná náhrada za něj neexistuje - nebo jsem na ni ještě pořád nepřišla.

Mimochodem, Bělorusko není Rusko. :)

hodnocení

Ano, tak jak jsem viděl azbuku, neřešil jsem, zda Rusko nebo Bělorusko a šel jsem urychleně pryč ze stránky. Vám to chodí nebo jste to zkoušela tu hru?

daniela1

Ne, bohužel nefunguje. :(

kdokoliv
hodnocení

0x

Nevim jestli to mělo nějakou část na serveru nebo ne ale hra (nebo aspoň část) jde stáhnout z deti.mil.by/templates/swf/Pistol/index.swf a potom by měla jít spustit lokálně na počítači.

Já ale flash momentálně nemám takže nemůžu otestovat

kdokoliv

aha tak link se rozbil, tak si ho zkopčete: [http]://web.archive.org/web/20200824052716/[https]://deti.mil.by/templates/swf/Pistol/index.swf

musíte si odstranit hranaté závorky kvůli automatickém parsování linků

hodnocení

Odstranil jsem je ale stránka se stále nenačítá.

hodnocení

Dnes se to opět hnulo kupředu a pokrok se dostavil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]