Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenačítají se některé webové stránky

Od: gamapolis® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den. Od dnešního rána se mi nenačítají některé webové stránky a ukazuje se chybová hláška. Nejde mi to na několika webech, na většíně je ale vše v pořádku. Cookies i mezipaměť jsem vymazal, restartoval. Nejde to na třech prohlížečích- nejnovějších verzích, všude stejná závada. Mám Windows 10. Děkuji za radu.

Nenačítají se některé webové stránky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

3x

Zkuste spustit Firefox v nouzovém režimu a adresu zadejte ručně. Výsledek pokusu sem napište.
support.mozilla.org/...

hodnocení

Zkusil jsem - nepomohlo. Projel jsem to i Adwcleanerem a také nic.

kicune*

Co se stane, když kliknete na tuto adresu? bazar-cd.cz/...

hodnocení

Ano, tady to funguje. Ale kde je chyba a jak to udělat i u ostatních?

kicune*

Opravte si záložky, nejspíš tam máte neplatné odkazy. A zapněte si v nastavení Firefoxu "Zapnout režim "pouze HTTPS" ve všech oknech"
A pro jistotu si proscanujte hardisk/y nějaký silným antivirem, třeba MBAM, nebo Eset online, a pod. Tím nic nezkazíte .)

hodnocení

OK. Zkusím. Zatím děkuji.

hodnocení

Dobrý den. Projel jsem Esetem, ale nic neobjeveno. Obnovil jsem stránky v záložkách a jde to. Jen mi není jasné, co se přihodilo, protože na ty bazary chodím denně i několikrát a ještě po půlnoci to šlo, tak nemyslím, že by záložky byly neaktuální. Hlavně, že funguje. Díky moc.

kicune*

Mozillla poslední dobou relativně často aktualizuje své podukty, jestli máte nastavenou automatickou aktualizaci Firefoxu, ani jste si aktualizace nemusel všimnout. Je možné, že jste si uložil nějakou "session" adresu z průběhu přihlášení (tomu by odpovídala ta sada znaků v adrese včetně "návratové" adresy na konci), kterou dřívější verze ignorovaly a opravily na základní adresu, ale jak se Firefox stává postupně více bezpečnějším, tak ji asi ignorovat přestaly.

Když ukládáte adresy do záložek, tak pohledem zkontrolujte, jestli jsou v základním tvaru.

hodnocení

Já jsem dnes Mozillu aktualizoval protože se mi to nabídlo, úplně jsem na to zapomněl, zřejmě to bude tím.
hodnocení

Na sruhou stranu, chybně se načítalo i v Edge a Pale Moon a ty jsem neaktualizoval. Teď to ale funguje ve všech.

111®
hodnocení

2x

mě ta stránka funguje ve Firefoxu

hodnocení

Já mám také Firefox- poslední verzi a nejde mi to. Všimněte se té řady čísel v adresovém řádku za cz. Dám krk na to, že je tam nemáte. A právě ta řada čísel, která je strašně dlouhá, je u všech stránek které se nenačtou. No v tuhle chvíli mluvím o třech, ale asi jich bude víc.

111®

čísla nemám...tak zkus protáhnut PC nějakým Antimalware třeba MBSetup, Adwcleaner

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]