Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Od dnešního rána se mi nenačítají některé webové stránky a ukazuje se chybová hláška. Nejde mi to na několika webech, na většíně je ale vše v pořádku. Cookies i mezipaměť jsem vymazal, restartoval. Nejde to na třech prohlížečích- nejnovějších verzích, všude stejná závada. Mám Windows 10. Děkuji za radu.
Zkuste spustit Firefox v nouzovém režimu a adresu zadejte ručně. Výsledek pokusu sem napište.
support.mozilla.org/...
Opravte si záložky, nejspíš tam máte neplatné odkazy. A zapněte si v nastavení Firefoxu "Zapnout režim "pouze HTTPS" ve všech oknech"
A pro jistotu si proscanujte hardisk/y nějaký silným antivirem, třeba MBAM, nebo Eset online, a pod. Tím nic nezkazíte .)
Dobrý den. Projel jsem Esetem, ale nic neobjeveno. Obnovil jsem stránky v záložkách a jde to. Jen mi není jasné, co se přihodilo, protože na ty bazary chodím denně i několikrát a ještě po půlnoci to šlo, tak nemyslím, že by záložky byly neaktuální. Hlavně, že funguje. Díky moc.
Mozillla poslední dobou relativně často aktualizuje své podukty, jestli máte nastavenou automatickou aktualizaci Firefoxu, ani jste si aktualizace nemusel všimnout. Je možné, že jste si uložil nějakou "session" adresu z průběhu přihlášení (tomu by odpovídala ta sada znaků v adrese včetně "návratové" adresy na konci), kterou dřívější verze ignorovaly a opravily na základní adresu, ale jak se Firefox stává postupně více bezpečnějším, tak ji asi ignorovat přestaly.
Když ukládáte adresy do záložek, tak pohledem zkontrolujte, jestli jsou v základním tvaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.