Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet se spatnou baterii

Od: colpix odpovědí: 6 změna:

Zde v poradne mi odpovedel radce,ze mam k.o.baterii v tabletu.Pomalu mi ubyva,nabijeni po minute vypne.Bude tablet fungovat se zapnutym zdrojem i po uplnem vybiti baterie?Dekuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
...asi spis kis od kusu. Kazdy jinak.
Rychle stahnout zalohy, soukroma data, prolezt i messenger a whatsapp (soukrome fotky a videa), i slozku pictures a ve slozce android se obcas take ukryvaji soukroma data. / moje teta ma darovany tablet, a ten treba jede i jen na snure s chargerem. Jiny znamy ma tablet s windowsem a ten ma tak velky odber, ze charger nestiha. / kus od kusu.
colpix
11.02.21 14:50
hodnocení

Dekuji.

ruzena*

Nedávno dcera si nechala vyměnit v servisu v Praze tablet Samsung - 10 obrazovka. Platila asi 700 kč i s baterkou. Co ji překvapilo, že všechno, co tam měla, jí zůstalo, nic jí nezmizelo. Nejdříve ale servis musel baterku objednat, neměl ji na skladě. Ted je ráda, zase tablet funguje jako dříve. Byl docela drahý. Má ho asi 12 let.

ruzena*

Já to napsala zmateně - tabletu nic nebylo, ale baterku v tabletu vyměnili. Aniž by znizela data. A tablet maká jako nový.

hodnocení

0x

Zkuste, nechte připojenou nabíječku trvale během používání tabletu...

hodnocení

0x

Používání tabletu napojeném na zdroji je podle mne hloupost - opotřebujete kabely (zlomí se), bude se jen přehřívat a troufnu si tvrdit, že může baterie poškodit celý tablet neopravitelně.

Neřeknu nic proti, když to uděláte výjimečně. Ale tady je jistota vadné baterie a nová stojí cca. 500,- podle typu. Vyměnit si ji sám může kdokoliv trošku zručný s malým šroubováčkem podle návodů youtube.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]