Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil v zimě vypiná

Od: sklar® odpovědí: 3 změna:

dobry den kamarad ma rok stary mobil znacky samsung galaxy 4 40. když ted jsou ty mrazy a vola nekomu venku tak mu za chvilku mobil vypne a uz ho nezapne.musi doma strcit nabijecku a nabijet. i kdyz ho mel nabity na 100% tak se mu tam ukazala 0.mel by jit telefon reklamovat zaruku ma jeste rok a nebo telefony to tak mají ze se vypinaji v mrazu.ja mam treba tlacitkovy telefon a me se nestalo ze by me vypnul. na co je takovy telefon kdyz by byl nekde sam na horach a by se nedovolal pomoci nebo by mu telefon vypnul v mrazu. ma nekdo taky takovy problem s dotykovym telefonem?, dekuji za rady..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Takový telefon neni- Samsung 4 40. Možná A 40?
Hádám to na baterku, ale nevěřím, že by se to projevovala jen v mrazu.
Reklamaci ano, na baterky se sice říká záruka 6 měsíců, ale tohle by nemusel být problém na vadu z výroby.

hodnocení

0x
Je to baterkou. Jak píše kolega výše, na baterii je 6měsíců záruka, ale záleží na servisu, jestli uzná reklamaci. On je rozdíl mít zmenšenou kapacitu a nebo samovypnutí telefonu.

hodnocení

omlouvam se je to a 40 vypina se jen v mrazu. je nabity na 100% a v mrazu se vypne a uz ho nezapnu je tam 0% na jaře v lete na podzim me to nedelalo,,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]