Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji radu. před pár měsící mi odešla grafická krata RADEON R9 270 v kombinaci se základí I5 bez turba a 8x GB ram. Stačilo to na solidní rozjetí GTA5 a podobně náročných her TZN hry starší 5 let tak jak je sestava.
Zatím jedu na integrovanou v CPU,ale občas ybch si chtěl něco zahrát a rozjedu max GTA SAN ANDREAS a tím to končí.
Hledám vhodnou náhradu,ale nechci již platit 6 tis,protože jsme opravdu nečekal,že tak rychle umře na to,že hraju tak 50h za rok spíš míň.
nerozumím hardwaru a nevím tedy co zvolit aby to nebylo o moc slabší,ale utáhlo to GTA 5.
Myslel jsem,že za tu dobu technika šla dopředu a stejně silnoukartu koupím do 2 tis,ale dle pohledi laika mám dojem,že se mílím?
Uvažuji tedy jestli nekoupit něco použité,ale to je risk a velký.
poradí někdo prosím?
Nové karty jsou teď beznadějně vykoupeny , i když tyhle slabší se občas sehnat dají. Já bych se bazarovek nebál prošlo mi rukama hodně kusů a vadná byla snad jen jedna. Pokud chcete podobný výkon koukejte na bazarech po GTX 950 nebo 1050 to jsou karty na kterých se nedá moc težit tak tolik na ceně nestouply ceny se pohybujou od 1500-2500 před třemi měsíci to bylo o 1000 méně . Pokud něco výkonější tak pak GTX 970 4gb verze tam je cena do těch 3000.
Tezit co?:D kriptomeny? Ja temto vecme vubec nerozumim jsme rad,ze jsem si ten pocitac sam poskladal taky mam pomerne maly zrdoj jen 350w divim se,ze to to PC 4 roky utahlo. Je jasne,ze davat silnejsi grafiku by ani nemelo smysl ten procesor uz je azstaraly a nevyvazoval by to nehlede na tom,ze tam mam jen origo chlazeni levnou skrin i desku. chtel jsem neco kolem litru co neco rozjede,ale asi marne:D
No jo za normálních podmínek by to problém nebyl ani do toho litra, teď je však specifická situace která vyšroubovala ceny v celým segmentu. Pokud máte takhle slabej zdroj tak hledejte tu GTX 950 cena tak do 1500 ta ja o něco výkonější než ta Vaše předchozí a stačí ji ten zdroj co máte. A nebo pak tu samou ty vyjdou o něco levněji.Případně pak starší řadu GTX 750 Ti cena také do 1500 , výkonově to je vše podobné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.