Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SYMANTEC: jak a kde zmenit jazyk?

Od: losandra odpovědí: 4 změna:

Dobry den vsem,

stahla jsem si vcera Symantec, ktery sliboval, ze si budu moci vybrat jazyk. Zadnou nabidku jsem ale nevidela a kdyz jsem ho spustila, mluvi na mne otazniky "?". Pochopila jsem, ze mam v PC viry, ale protoze nerozumim, co mi PC sdeluje, nemohu Symantec pouzit. Na webu jsem sice nasla navod: "v interface "BE", (reestr) "OC" najit vetev/vetve(?) "Hkey_local_machine (sipka ---) software (sipka---) symatec (sipka ---) backup exec for windows (sipka ---) backup exec (sipka---) language (RU, EN etc.), ale kdyby to bylo v japonstine, bylo by to to same. :(

Kde zacit? Kde najdu "interface BE? Muzete mne, prosim, nekdo navigovat? Mohu vam treba zavolat?

Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Symantec je jméno firmy, ne produktu (Secure Center). Jestli potřebujete antimalvare (antivir), užijte české nebo slovenské (jedny z mála ve světě špičkových produktů našich) a máte češtinu hned bez nastavování.

Pokud máte Windows 10, musí stačit Defender, jež je jeho součástí a je na špice antimalware v češtině.

avast.com/...

avg.com/...

eset.com/...

microsoft.com/...

losandra
hodnocení

Dobry den,

dekuji za odpoved a upresnuji:

- bude mi 70, moc to s PC neumim, tapu a musim jit pokrokove.

- mam Windows 8.1,

- stahla jsem si Symantec Endpoint Protection, ale v nejakem nevhodnem jazyce, protoze na mne mluvi otazniky.

- defi jazyk bych si prala anglicky (v tom se orientuji), protoze cesky asi neumi a ty viry jsou popsane anglicky. Pta se mne zrejme, zda chci viry odstranit, ale ja netusim, ktere otazniky mam zmacknout. :(

Pokud máte skutečně zavirovaný počítač a neovládáte, nejlepší řešení je vyhledat odbornou pomoc.

Když si chcete troufnout sama a česky pak:

- nejlépe původní odinstalovat a restartovat počítač

- stáhnout český produkt (má i anglickou verzi) Avast! avast.com/...

případně avast.com/... a nainstalovat

- restartovat počítač a spustit Avast

Pokud by jste dohledala odbornou pomoc, nechte si současně převést Windows 8.1 na nejnovější verzi Widows 10 (Microsoft nadále umožňuje zadarmo). Desítka obsahuje současně antivir Defender a je lépe zabezpečená proti škodlivým programům. Navíc se uvádí, že starší počítače se "zrychlily".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]