Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, mám myš niceboy oryx m200, a po tom co jsem zapl software se myš invertovala, takže když pohnu nahoru kurzor jde dolů, když doleva jde do prava. Nefungovalo odpojení a připojení, reinstalace, a když zapnu software tak mi to píše "The mouse manufacturer or product id error,,. Nevíte někdo co s tím?
Co to bylo za software?
Zkuste myš přepojit do jiného USB portu.
Nebo zkuste myš v systému úplně odebrat, pak ji fyzicky odpojit, restartovat Win a pak znovu připojit. Systém by ji měl znovu detekovat a zavést systémový PnP driver.
Hm, tak zkuste pomocí ovládacího SW resetovat myš do defaultního stavu. Použil jste nejnovější verzi?
Co je to za SW?
Je to nejnovější SW ze stránky niceboy. A jak už jsem psal, když zapnu sw napíše to error že to nerozpoznalo myš a vypne se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.