Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční myš

Od: honza001 odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny, mám myš niceboy oryx m200, a po tom co jsem zapl software se myš invertovala, takže když pohnu nahoru kurzor jde dolů, když doleva jde do prava. Nefungovalo odpojení a připojení, reinstalace, a když zapnu software tak mi to píše "The mouse manufacturer or product id error,,. Nevíte někdo co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kicune*
hodnocení

0x

Co to bylo za software?

Zkuste myš přepojit do jiného USB portu.

Nebo zkuste myš v systému úplně odebrat, pak ji fyzicky odpojit, restartovat Win a pak znovu připojit. Systém by ji měl znovu detekovat a zavést systémový PnP driver.

honza001
hodnocení

Ne, myš funguje naopak i v jiném pc.

kicune*

Hm, tak zkuste pomocí ovládacího SW resetovat myš do defaultního stavu. Použil jste nejnovější verzi?
Co je to za SW?

honza001
hodnocení

Je to nejnovější SW ze stránky niceboy. A jak už jsem psal, když zapnu sw napíše to error že to nerozpoznalo myš a vypne se.

kicune*

Reklamoval bych ji. Pokud by reklamace neuspěla, ušetřil bych si na pořádnou herní myš a takovýmto napodobeninám herních myší bych se radši vyhl obloukem, jsou to vyhozené prachy oknem ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]