Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativní inkoust canon - lze kombinovat?

Od: jmlc® odpovědí: 3 změna:

Máme v rodině dvě tiskárny s náplněmi PG-540/CL541 a PG545/CL546. Osobně mám tanker, takže já potíže nemám, ale každou chvilku mne osloví z rodiny někdo pro objednání nových a drahých náplní. Já si je vždy doplňoval sám.

A tak jsem se nabídl, že místo nákupu nové prostě za zlomek ceny ty jejich doplním - ale inkoust mám pro typ 540/541 - lze jej použít v tiskových hlavách 545/546? Má někdo tu zkušenost nebo dokonce znalost?

Děkuji za reakce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

když se podíváš na dodavtele tvého inkoustu, měl by jsi tam najít všechny tiskárny pro které jej doporučují, inkoust je vhodný pro typy...

jm
To vidím, ale jsem tak nějak přesvědčen, že to je jenom marketing. To jako stejně stará levná tiskárna potřebuje menší hustotu nebo co?

jm
hodnocení

0x
Tak nic... Prostě to zkusím. Prodejce z Aukra mi konečně napsal: ano, můžete použít.
Asi je těch variant tak moc, že byť je sud jeden, webové stránky nedokáží absorbovat celý seznam inkoustových kazet. A nebo možná právě marketing...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]