Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskarna netiskne

Od: jaroslavsikora odpovědí: 4 změna:

Mám tiskárnu DJ HP 4535 která dobře fungovala .Potřeboval jsem přeinstalovat ovládače původní CD ,ale tiskárna nyní netiskne.Barvy je dostatek,neskenuje a stále to píše,že povolit web skenování.přiznám se že nevím kde poraďte pokud možno podrobně,krok za krokem dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Odpojte tiskárnu od PC, zrušte připojení tiskárny v PC. Restartujte PC a pak znovu připojte tiskárnu a postupujte stejně, jako když byla nová.

jarsik
hodnocení

právě jsem to zkusil,vše odpojil,počítač restartoval.Výsledek stale mi to píše zkontrolujte zda je zapnuto skenování do počítače,nevím kde to hladat.

Musíte v počítači zrušit instalaci tiskárny. Kliknete na Start, otevřete Zařízení a tiskárny a odstraníte tiskárnu. Tiskárnu i fyzicky odpojíte a restartujete PC. Pak tiskárnu připojíte a znovu nainstalujete. Buď pomocí CD od tiskárny (lepší případ), nebo pak zkusíte pomocí internetu.

111®
hodnocení

0x

málo informací, přeinstalovat ovladače proč? Není změna OS? stáhni si ovladače ze stránek výrobce tiskárny pro tvůj OS.

Jou ovladače na CD pro tvůj aktuální OS?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]