Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace tiskarny EPSON Sx400

Od: zaures* odpovědí: 3 změna:

Nejde mi sprovoznit multifunkčni tiskarna EPSON Sx400 protože po instalaci se v okne Device Manager (Správce zaŕizení) objeví jako Unknown device (Neznáme zaŕizení. Pomocnik radí najít na instal. CD soubor EPUSBUN.EXE ale ten tam není a stahnout nikde free nejde. Poraďte prosím - tereza.xn@seznam.cz

doplněno 21.02.09 16:32:

postupovala jsem podle navodu, takže nejprv ovladace a pak propojila, jenže nakonec to vždy skončilo hláškou, že USB ji nenašel. ..zkusila jsem i jine USB a nic...mam XP a chyba bude v PC, protoze na notebok ji zet nainstaloval bez problému... jenze čím toto v PC opravit neví nikdo:(

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pplko*
hodnocení

1x

Mě to taky nešlo a tak jsem musela zahýbat s USB kabelem, protože je tam jen tak lehko, a najednou to šlo. Jinak nevím, já to měla bez problému až na to samé a pak to šlo!

hodnocení

0x

Nainstalovala jsi před připojením tiskárny její ovladače?

fugi
hodnocení

0x

Musis NEJDRIV! nainstalovat ovladace a pak az te to vyzve pripojit tiskarnu!jinak to musis permanentne odstranit z pc a zacit znova

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]