Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo mi poradí s koupí Notebooku?

Od: jaruska® odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych si zakoupit Notebook.Poradí mi někdo z čtenářů,jak se nejlépe na trhu zorientovat?Nepotřebuji pro výkon práce,jen na emaily,Skype, úpravu fotek. Vlastně ani nevím, nač se mám zeptat,abych nevypadal jako blb.Děkuji J.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Obecně...

Na to co píšete by Vám stačil NB někde kolem 12-14tis...bohatě..

Předpokládám, že se nejedná o úpravy profesionálních 100MPix fotografií, to by pak musela být jiná třída.

Takže v té ekonomické třídě třeba tento:

czc.cz/...

je
hodnocení

2x

Pokud nechcete přímo nový notebook, tak kupte raději starší. Jakýkoliv vícejádrový s win 10 vám bude stačit. Sám to tak dělám i přesto že na nový mám. Starší vyjde na 2 000 - 3 000,-. Často se dá cena ještě usmlouvat. Nový vás vyjde minimálně na 10 000,- a přitom v práci s ním nebude velký rozdíl.

hodnocení

Ještě nevím, jak to funguje.Tak já si koupím Notebook a musím někam do servisu ,aby byl připojen na internet?J.

Do servisu? Ne, tam rozhodně nemusíte.

Potřebujete mít doma (nebo kde se chcete připojovat) možnost připojení k internetu. NB je jedno, zda máte WiFi, nebo pevné připojení, obojí je možné.

Pokud připojení k internetu nemáte, musíte jednat s poskytovatelem připojení ve vaší lokalitě. Možné je i připojení mobilní, přes nějakého mobilního operátora.

runner*
hodnocení

0x

Já bych začal tím jak veliký ten NB má být, zda jej budete často přenášet nebo bude stále ležet na stole s připojeným monitorem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]