Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si zakoupit Notebook.Poradí mi někdo z čtenářů,jak se nejlépe na trhu zorientovat?Nepotřebuji pro výkon práce,jen na emaily,Skype, úpravu fotek. Vlastně ani nevím, nač se mám zeptat,abych nevypadal jako blb.Děkuji J.
Pokud nechcete přímo nový notebook, tak kupte raději starší. Jakýkoliv vícejádrový s win 10 vám bude stačit. Sám to tak dělám i přesto že na nový mám. Starší vyjde na 2 000 - 3 000,-. Často se dá cena ještě usmlouvat. Nový vás vyjde minimálně na 10 000,- a přitom v práci s ním nebude velký rozdíl.
Ještě nevím, jak to funguje.Tak já si koupím Notebook a musím někam do servisu ,aby byl připojen na internet?J.
Do servisu? Ne, tam rozhodně nemusíte.
Potřebujete mít doma (nebo kde se chcete připojovat) možnost připojení k internetu. NB je jedno, zda máte WiFi, nebo pevné připojení, obojí je možné.
Pokud připojení k internetu nemáte, musíte jednat s poskytovatelem připojení ve vaší lokalitě. Možné je i připojení mobilní, přes nějakého mobilního operátora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.