Nejste přihlášen/a.
Doporučuji - SweetHome3D (pracoval jsem s ním dost a v pořádku... super, lze vložit i nábytek + nejmenší detaily, půdorysy... prostě vše.
- program je zdarma a jednoduchý, mě je 15let a ovládám ho bez problémů...
Program ke stažení zdarma a bez virů: sweethome3d.com/...
Ať se daří :D
Nejjednodušší je koupit si čtverečkovaný papír, nebo ještě lépe tuhou čtverčkoanou čtvrtku, aby se vám nekroutila a z další čtvrtky si nastříhat zařizovací předměty a nábytek.
Na čtvrtku si narýsovat ve vhodném měřítku co nejpřesněji byt, zdi, dveře, nejdřív tužkou a pak načisto vhodnou černou kuličkovou mikrotužkou nebo tenkou fixou a pak si po tomto plánu šoupat ručně stolečky, kuchyňskou linku, vanu, skříně, postele atd. A hledat nejvhodnější rozmístění.
Každou fázi, která se vám líbí si můžete vyfotografovat a pak znovu přesouvat, hledat co nejlepší rozmístění nejen podle feng šuej, ale hlavně aby vám do cest kudy se chodí nezasahovaly rohy, Podívat se kudy jde světlo ve dne, kde budou lampičky.
Všechno jednoduše na papíru. Bez proudu, bez počítače, jen tak.
Co člověk to názor, za mě pro profesionály AutoCad, pro amatéry tužka a pravítko. Pokud to není složitý byt, dejte sem mail, pošlu vám kontakt a můžu vám stávající stav v Cadu nakreslit (výstup třeba v pdf). Vytisknout si to pak můžete kolikrát chcete a kreslit si do toho ručně nábytek. Pokud chcete hýbat i příčkama, doporučuji se obrátit na odborníka, abyste náhodou nezboural něco nosného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.