Nejste přihlášen/a.
Při přechodu ze společné antény na kabelový příjem od UPC se chvěje obraz na TV, kterou mám propojenou s PC, kabelem VGA přes rozbočovač GEMBIRD. Chvění obrazu TV jakožto 2.monitoru se projevuje při přepnutí na RGB. 1.monitor u PC je LCD a bez chvění. Pokud jsem jel na společnou anténu, vše O.K. Při vytažení kabelu signálu zTV se obraz z PC nechvěje a vše O.K. Napájení el. je taženo z jedné zásuvky, tak se domnívám, že se zemáky nemlátí. Zkoušel jsem odpojit i tiskárnu, výsledek žádný. Možná existuje nějaký odpor,který se vloží mezi TV a signální kabel. Nevím a proto se obracím na zkušené. Samozřejmě radu at vytahuju kabel, nevítám. Pokud to fungovalo na anténu a na kabelovku ne, tak je pes zakopaný a já nevím kde? Děkuji.
no zemák se určitě koná protože to není jen o tvých zásuvkách eli i o přizemění kabelu od UPC. Pořiď si oddělovací člen k TV rasel.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.