Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chvění obrazu TV

Od: nik000® odpovědí: 6 změna:

Při přechodu ze společné antény na kabelový příjem od UPC se chvěje obraz na TV, kterou mám propojenou s PC, kabelem VGA přes rozbočovač GEMBIRD. Chvění obrazu TV jakožto 2.monitoru se projevuje při přepnutí na RGB. 1.monitor u PC je LCD a bez chvění. Pokud jsem jel na společnou anténu, vše O.K. Při vytažení kabelu signálu zTV se obraz z PC nechvěje a vše O.K. Napájení el. je taženo z jedné zásuvky, tak se domnívám, že se zemáky nemlátí. Zkoušel jsem odpojit i tiskárnu, výsledek žádný. Možná existuje nějaký odpor,který se vloží mezi TV a signální kabel. Nevím a proto se obracím na zkušené. Samozřejmě radu at vytahuju kabel, nevítám. Pokud to fungovalo na anténu a na kabelovku ne, tak je pes zakopaný a já nevím kde? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

no zemák se určitě koná protože to není jen o tvých zásuvkách eli i o přizemění kabelu od UPC. Pořiď si oddělovací člen k TV rasel.cz/...

hodnocení

2x

To ověříš snadno ne? Zapoj jen ten střed od antény (případně stínění odpoj) a uvidíš co to bude dělat. Já jsem třeba měl připojenou ho-fi na kabelovku + s počítačem a dokud jsem neodpojil stínění tak to bručelo (já ho tedy oddělil vypínačem, to co radí kolega uděla podle mě to samé elegantněji)

hodnocení

Tak naši rádcové. Podle 111 jsem připojil jen středový. Je to jak popisuje.Vyřeším to elegantněji, objednal jsem oddělovací člen IEC dle mavericka. Jakmile dorazí, dám vědět. Moc díky.

No přesně opačně, ale děkujeme za odezvu :)

hodnocení

Tak rádcové, oddělovací člen IEC dorazil. Zapojil a je to O.K. Ještě jednou velké díky. Nik.

111®

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]