Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabotovat windows 10

Od: skyrim* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den chtěl bych nabotovat windows 10 z flešky, botovací flešku jsem udělal už ale když restartuju pc tak se nespustí autorun toho windowsu a když jsem byl v biosu a dal jsem nahoru USB/ CD a uložim a restartuju tak stejně nic? proč? děkuju.

Jak nabotovat windows 10

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Nemáš tam bootování z flashky proto ti to z ní nebootuje.
Mrkni na USB boot, třeba tady:

skyrim*
hodnocení

Naprd video nejde nic vidět

Naprd uživatel. To video je velmi solidně udělané. Ovšem není bohužel pro úplné laiky.

Když se ti nelíbí video tak si to najdi v BIOSu sam. Psal jsem ti co hledat.
Poslední rada kterou ti dam- u některých starších pc je dobry přepnout na legacy...
Tady mas další video k ničemu:

kicune*
hodnocení

0x

Zkuste dát nahoru tu možnost, kterou máte na fotce jako čtvrtou (USB Diskette/USB hardisk). Nebo při spuštění PC přejděte do boot menu (např. na mém notebooku je to klávesou F6) a tam se zobrazí aktuální možnosti bootování. V něm vyberte flashku a stikněte Enter

kare
hodnocení

0x
Programem Rufus vytvořit boot flash disk a přepnout boot na UEFI, pokud nesplníte ani jedno máte smůlu.
Předpokládám, že máte HP DV6 nebo DV7 což UEFI neumí.
skyrim*
hodnocení

Tak co teda?

Co chceš. Rady jsi dostal, jen si vybrat.

praivo*
hodnocení

0x

Zvolil sis tam externí optickou mechaniku. Dej nahoru "USB Diskette on Key/USB Hard Disk" a pokud máš flashku funkční, tak by to pak mělo fungovat.

Nejde snad o to aby to bootovaci zařízení bylo první. Bootovalo by to i na 4. místě když by to bylo správně. Podle popisu mu to nebootuje, tedy nejde první až čtvrtá možnost, které má povolené.
kicune*

maverick: to ano, ale on nikde nepíše (ani nenaznačuje), jestli má v pc hardisk se systémem. Takže já a evidentně i praivo prostě vycházíme z předpokladu, že ho tam má.

Ale jinak ti dávám za pravdu, že komunikuje fakt na prd, a už mu radit nechci.
Zajímavé, jak se mi potvrzuje dlouhodobá zkušenost, že fanoušci hry Skyrim jsou poněkud duševně slabší :D

hodnocení

0x

u starých potvor jsem instaloval z dvd WIN7 a v nich pak instaloval jiné verze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]