Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlučný šum z mikrofonu

Od: filipnovak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, mám headset a mikrofon z něj, nikdy jsem sním neměl problém mám ho asi cca rok +/- ale dneska jsem zapl pc a z mikrofonu začal jít neskutečný šum, hluk a když jsem se připojil do hovoru tak mě nikdo ani neslyšel, chtěl bych se zeptat jestli se to dá nějak opravit nebo je možná jedině koupě nového mikrofonu/headsetu nebo celé zvukovky předem děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nemáš v tom zmatek? Před chvílí píšeš že ze sluchátek a reproduktoru, nyná že z mirofonu...mikrofon sice šumět může, ale šum z něj nejde ven, že by šuměl jak reprák..mimochodem na jeden problém se nezakládají nová vlákna.
Neumíš ani pracovat se správcem zařízení, takže ty s tím asi nic neuděláš..

filipnovak
hodnocení

nemám v tom zmatek vím sčím chci poradit ale to vy mi zřejmě neporadíte když sem píšu tak si asi logicky nikoho zvát nechci a chci jen pomoc na jiné poradně jsem dostal pár rad a když vytahnu mikrofon tak už nic nešumí.

111®
hodnocení

0x

no ale nastavit zvuk neumíš a zkoušet to u sebe a popisovat ti to tu se mi teda nechce...koukni do nastavení zvuku v ovládacích panelech jak na mikrofon tak na reproduktory, nelaboroval jsi třeba se zvukem pro SKYP?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]