Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde na FB najít vložené příspěvky v skupinách?

Od: posi odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
chci se poradit, občas na Facebooku v některé skupině vložím příspěvek, po čase se na odpovědi chci podívat, ale strašně dlouho ho hledám, protože musím projíždět nejnovější příspěvky až po ten můj než ho najdu.
Není to někde uložené to co zveřejním?
Nebo nějaká finta jak příspěvek najít rychleji?
Podotýkám, že pro Facebook používám aplikaci na telefonu, na PC moc nejsem.
Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A jaký je to příspěvek? Pokud je to prodejní skupina, kliknete nahoře ve skupině na liště na "vaše zboží", zobrazí se Vám všechny Vaše prodejní příspěvky, .

V ostatních skupinách -kliknete nahoře vpravo ve skupině na lupu, zadáte Vaše jméno a dáte vyhledat ve skupině.

Jinak ale na každý like, který Vám někdo dá k příspěvku, nebo napíše komentář u Vašeho příspěvku- přijde upozornění. .

To ale popisuji z PC, přes mobil bohužel na Fb nechodím.

hop®
hodnocení

0x

Je možné si příspěvek uložit, pokud předpokládáme, že se k němu budeme chtít vrátit.
Druhá možnost je použít "lupu" a ve skupině hledat podle klíčových slov.

posi
hodnocení

Dobrý den,
ano podle vyhledávání klíčových slov příspěvek najdu.
Většinou jsou to skupiny rádců ne prodeje.
Poradíte mi jak si mohu na telefonu příspěvek uložit a kde ho pak najdu?
Děkuji

posi
hodnocení

Děkuji, ještě jsem si všimnul, že když někdo něco na FB na marketplace něco prodává a já si s ním dopisuji na Messengeru, tak když on tu nabídku vymaže, vymaže se mi celá konverzace a já ho pak už nemůžu najít.
Jde to nějak?
A také většinou na Messengeru si píšu s prodejcem a nevím jak najít ten inzerát ikdyž ho tam má?
Poradil by mi někdo prosím?
Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]